Сьогодні дніпряни можуть гарантувати собі євровесну, заважати цьому будуть непоступливі кіпріоти.

 

Останні матчі “Дніпра-1” не дають можливість впевнено дивитись у світле майбутнє. Маємо просто грати матч за матчем та набирати свої очки. Наразі у нас є моживість зайняти перше місце а групі, в той ж час є моживість пролетіти повз єврокубковий сезон. Перед цим матчем дуже важко щось прогнозувати, бо кількість травм збільшується з кожним матчем і це лякає. Хоча може здатися, що стартовий склад постраждав не сильно, але лава запасних стає все коротшою. До вже травмованих Пуріти, Лучкевича, Бланко та Громова приєднались Балулі, Горбунов та Гуцуляк. Через це перенос матчу з “Чорноморцем” був би дуже на часі, але…

 

“Аполлон”, як і будь-яка команда з Кіпру, дуже дивний колектив, матчі якого дуже важко прогнозувати. Тиждень тому видали бойовий матч проти “АЗ”, а у чемпіонаті котрий тур поступаються явним аутсайдерам. З позитивного для нас, сьогодні не зіграє головна зірка захисту кіпріотів: Валентин Роберж, який забив переможний матч алкмарцям.

 

Повертаємось до нашого скаду. Тут усе має бути більш ніж прогнозовано, лише питання хто буде заміняти травмованого Гуцуляка: Танчик чи Назаренко.