Після всіх новин на початку сезону про перехід Краснікова і Кучера з когортою футболістів, було враження, що наш матч з харків’янам буде “Шахтар” – “Маріуполь” 2.0. Чи буде так насправді дізнаємось сьогодні о 13:00.

 

Дніпряни підходять до матчу не в найкращому стані. Невпевнена, в’яла картинка гри декілька матчів підряд. Надовго випали Бланко й Громов, до того під питанням участь Валефа. Та й в принципі, легіонери народ вразливий, і їхня реакція на двох годинну тривогу в минулому матчі непередбачувана. Крім цього, наступний матч вже в четвер, тому спрогнозувати стартовий склад майже неможливо. Є вірогідність, що побачимо у складі старих для дніпровського футболу гравців: Когута, Назаренка та інших.

 

Діаметрально протилежну ситуацію мають харків’яни. Зі статусу “обворованої” команди, вони потихеньку стають міцним колективом. У 6-ти матчах, вони зазнали 2 поразки, 1 з яким – розгромна гірникам. У їхньому складі виступає ціла плеяда колишніх гравців “Дніпра-1”: Коркішко, Панасенко, Романюк. Тому на полі буде щось по типу: “Міняю жінку. Футбольна версія”. Головною зіркою й за сумісництвом відкриттям цього чемпіонату є нападник – Максим Прядун, який в гонці бомбардирів йде другим, маючи на 1 забитий м’яч менше за Артема Довбика.