У нас був тиждень для святкування перемоги над киянами. Зараз настав час спуститись з небес на землю і тверезо подивитись на прийдешній матч.

 

Рівненський Верес – дивна за своєю історією команда (так, я пишу це на каналі про Дніпро-1), яка зараз хоче стати вагомою силою в УПЛ. Хто бачив хоча б декілька випусків ТРЕНДЕЦЯ зрозуміє. До речі, величезної поваги додає клубу, що вони реконструюють стадіон у Рівному, що навіть у довоєнні часи було рідкістю для України.

Щодо безпосередньо футбольної складової, то Верес ціпка команда, яка не стане легкою прогулянкою для будь-якого колективу. Гравці вигризають кожен метр поля, тому весь матч треба бути сконцентрованими.


Щодо нашої команди, то у нас має повернутись з лазарету Адамюк, може навіть у старті вийде. Також одужав вінгер Горбунов, якого ми підписали влітку. Цікаво було б побачити його у другому таймі.


Також два підписання за два дні одночасно куражать і лякають. Останній з них – орендований з Металіста (again) Фарес Балулі (500 тис. євро). За плечами має досвід виступу у складі Ліона, Ліля, Монако та, матінко моя, Металіста у другій лізі України. Грає під нападникам. Наврядчи сьогодні буде у старті, бо давно не мав ігрової практики. А скільки тренувався з Дніпром – загадка.


Наступний новачок – алжирець Яніс Амаш (2 млн. євро). Трансфермаркет пише, що дніпровський клуб заплатив португальській Боавішті 1 млн. євро. Не мало, як для рівня УПЛ. У своїй минулій команді грав лівого латераля (грають у 3 цз), тому в нас може закрити будь-яку позицію на лівому фланзі. Так як він почав цей сезон основним у Португалії, насмілюсь сказати, що сьогодні точно буде у складі, може навіть у старті. Невнятна гра Громова і Назаренка схиляє чашу терезів на користь другого варіанту.


Щодо складу, то просто сподіваюсь, що Юрчуку нарешті отримає шанс. Щодо інших позицій, думаю питань не виникає.

 

Дякую за прочитання, підписуйтесь на мій телеграм: @aboutdnipro1 

https://t.me/aboutdnipro1