Сьогодні у нас буде черговий іспит. Тепер – міжнародний. На нас чекає впевнений, міцний клуб нідерланської Ерадивізії – АЗ.

 

Про алкмарців вже було написано . А так, це класичний нідерландський клуб, який вирощує молодих гравців. Можливо, він менш відомий в цьому руслі за конкурентів з Амстердаму, але свої мільйони теж заробляє.

 

Новий сезон, алкмарці почали дуже впевнено. 4 перемоги з 5 матчів у внутрішньому чемпіонаті. Кваліфікація ЛК стала для них легкою прогулянкою, де вони не залишили каменя на камені від суперників.

 

Дніпряни у новому сезоні зіграли лише 4 матчі на відміну від 11, що грали алкмарці,з яких програний лише 1. Тому яку гру чекати від нас – загадка. Припущу, що будемо грати 2-им номер, як з Динамо (сподіваюсь результат такий самий). Ще цікавим є те, що АЗ вкрай скромно грає гостьові матчі. Вони програли 8 з 14 останніх єврокубкових матчів. До речі, єдина поразка цього сезону теж виїзна.

 

Щодо кадрової ситуації, то дніпряни все ще не можутьрозраховувати на Лучкевича та Бланко. Тому, можу запропонувати такий склад на сьогодні.

 

Одразу відповім чого Логінов. Незважаючи на те, що головна зірка атакувальної частини півзахисту – Яспер Карлсон в лазареті, алкмарці мають гравців, які можуть створити нам проблеми, тому на цей матч ми потребуємо руйнівного опорника, функції якого може виконати лише Сарапій.