Сьогодні на дніпрян чекає черговий суперник – львівський “Рух”.

 

Дніпряни підходять до матчу впевнено, але все ще залишається гіркий післясмак від матчу в четвер. Але, як вже неодноразово бачили, дніпряни в ЄК і дніпряни в УПЛ зовсім різні колективи. На внутрішній арені все йде поступово, граємо матч за матчем й тримаємо у собі обережний оптимізм.

 

Підопічні Леоніда Кучука почали сезон в край невпевнено: 1 перемога за 6 стартових турів. Цікаво зазначити, що 3 з 6 забитих м’ячів припали на ворота луганської “Зорі”. Матч з нею став єдиною цьогорічною перемогою львів’ян. Причому “Рух” стабільно пропускає по 2 м’ячі, винятком стали лише зазначений вище матч з “Зорею” та матч з “Шахтарем”, де донеччани забили лише один раз, і то це сталось на 78-ій хвилині. Тобто бачимо, що “Рух” може стати каменем спотикання для фаворитів.

 

Щодо нашого складу, то припускаємо можливість обережної ротації, але на яких позиціях вона буде – прогнозувати важко. Наприклад, вривання Рубчинського поміж лініями можуть допомогти розкрити захист львів’ян. До того ж незрозумілою є ситуація щодо легіонерів, тому схиляюсь до такої стартової одинадцятки.