Черговий матч дніпрян в Єврокубках. Вадуц.

 

Дніпро-1 підходить до матчу в максимально бойовій готовності: успіх на домашній арені, гравці повертаються з лазарету. До того ж, спогади про майже ідеальний матч з Аполлон (ну хоча б перший тайм) вселяють надію, що з ліхтенштейнцями буде гра на тому ж рівні.

 

Про нашого суперника вже було написано. В єврокубку, наш суперник має лише один заліковий бал після 2 турів: безгольова нічия з Аполлоном та нищівна поразка з АЗ (хоча до вилучення Вадуц міг стати проблемою для алкмарців, рахунок був 1:1).

 

На домашній арені, у них теж не все гладко, 4 очки за 9 турів, що призвело до 9-го місця в таблиці (з 10-ти). Просто нагаю, що Вадуц грає у другій за силою лізі Швейцарії. Попри це, не слід недооцінювати суперника, бо їхній шлях до єврокубків був дуже важким, але переможним: Копер, Коніяспор, Рапід.

 

Щодо їхньої кадрової ситуації, то не зіграє соновний голкіпер через дискваліфікацію. Головною загрозою може стати ЦАПник Чичека – 7 м’ячів у цьому сезоні.

 

Наш склад здається максимально прогнозованим. Питання лише щодо: Бланко, Амаш, Бусанело – хтось з них залишиться на лаві запасних.