Чи продовжать дніпряни свою євровесну?

 

Вихідними “АЕК” нарешті поступився у чемпіонаті відвертому середняку чемпіонату, при цьому давши відпочити декільком основним гравцям. Як бачимо, “АЕК” не змінився й за пів року, тому чекати щось нове через тиждень після минулого матчу, нам не доведеться. Це все та сама в’язка кіпріотська команда, яку маємо проходити, але…

 

Щодо дніпрян, то вже всі чули про відсутність Довбика. У цьому сезоні колектив не провів жодного офіційного матчу без свого основного форварда, тому цікаво як будемо долати “довбикозалежність”. Вірогідно Гуцуляк вийде форвардом, але як такий більш креативний варіант, пропоную Когута відтягнутою дев’яткою, чому б ні.

 

Все так само, у нашому лазареті знаходяться Лучкевич, Пуріта, Адамюк та Матарітта, тому якихось новацій у старому складі чекати не слід. Відверто кажучи, минулого четвера не сподобався, ні Амаш, ні бразильські новачки. Та й дніпровські старожили не дали того рівня, до якого ми вже звикли. Попри це, ставити Горбунова в старт ніхто не наважиться. Бо, особисто, для мене він все ще залишається загадкою. Попри це, як варіант Пеглоу може залишитись на лаві запасних, щоб десь на хвилині 60-тій взбодрити кіпріотських захисників.