Ви можете здивуватись, чого для допису про другий єврокубковий матч Дніпра обрав фото Краснікова, а тим паче з лого Металіста на кофті. Але про все поступово.

 

 Зазвичай перегляд матчу – це задоволення. Але вчорашній матч – це кара. Кара для футбольних фахівці, аналітиків, тренерів, що є професіоналами своєї справи. Бо дивитися те, що було вчора дуже важко, навіть людині з базовими знаннями футбольної тактики.

 

Реально цікаві, гострі моменти можна перерахувати по пальцях. Ніякої зіграності, всі грають лише на індивідуальній майстерності, ака дуже шкутильгає. Бо вінгери АЕКу возили наших захисників як тільки могли. А для нас пройти захисника один в один – місія нездійснена. Бланко просто зажди шукає ногу суперника…

 Страшно уявити, що відбуваються у Дніпра на тренуваннях, бо кількість травм на них жахає, а результат особливо не помітний. Особливо показовий момент був коли на десятій хвилині матчу декілька наших гравців вже ледь дихало, граючи проти, будемо відвертими, команди пенсіонерів.

 

 Тепер конкретика – оцінки: 

Валеф – 4.0 – або я щось не розумію, або лижі не їдуть, бо взагалі немає за що зачепитися щоб поставити оцінку більше. Невпевнена гра, що змушує згадати про трансфер Кожакару за такі ж кошти.

Бусанело – 5.0 – те й саме, що у першому матчі, але було декілька цікавих відкривань.

Логінов – 4.5 – при всій моїй симпатії до цього гравця.

Сваток – 5.5 – був краще за Логінова, + був загрозою при кутових.

Танчик – 4.5 – так, так, не його позиція. Так, чекаємо його в півзахисті, бо тут його возять як тільки можуть.

Бабенко – 5.5 – за матчем зрозумів, що він взагалі не опорник, а так має бачення поля, вміє пас віддати. Нормальна ротація для Піхальонка.

Піхальонок – 6.5 – здається, що настанова на матч для гравців була: “пас на Піху, він щось вигадає”, але так не працює, ліву ногу закривають. Як тільки бачить можливість розрізає захист передачею або пробиває.

Бланко – 6.0 – збирач фолів, має поставлений удар, знову все затягує.

Громов – 5.0 – коли він потрапляє зі спини у трансляцію, одразу згадується Селезньов: той самий номер, схожа статура, перепалки з суддями. На папері, мав дати в гру швидкості.

Гуцуляк – 4.5 – ні про що, всі передачі не в додачу, в захисті допомоги нуль.

Довбик – 6.0 – так, краще, ніж перший матч. Але тепер продати його за нормальні гроші буде дуже важко.

Назаренко – 4.5 – честно кажучи, не помітив його на полі.

Когут – 4.5 – *дивитись Назаренко*.

Рубчинський – 5.5 – так, торошки аванс, але він єдиний, хто додав хоч якусь швидкість, різкість.

 

За традицією, тренеру оцінку не ставлю, але декілька слів напишу. Це провал, заміна Логінова на Рубчинського виглядала як тактика семиклачника граючого в фіфу. За це й отримали третій гол.

А може ліцензія ПРО, якої не має Кучер, це не просто папірець, а лакмусовий папірець для тренера? 

 

P.S. А тепер декілька слів не про ситуацію на полі. Грати на цьому етапі це заслуга багатьох людей. Це будувалось дуже важко, кажу вам як людина, яка не пропустила жодного офіційного матчу Дніпра-1 в історії. Підписання Платова, зустрілось особисто мною дуже позитивно. Бо робота на перспективу, точечні підсилення легіонерами – це те що треба нинішньому Дніпру. Але маємо аферу з Металістом, менеджмент Краснікова який у нас переріс в: “гребемо всіх латиносів, далі розберемось” викликає лише відторження.

Звісно, я продовжу вболівати за своє рідне місто, за свій клуб. Але бачити як мій улюблений клуб вдруге розвалюють, м’яко кажучи, задоволення не приносить.

 

 

 

 

Дякую за прочитання, пишіть свою думку у коментарі та підписуйтесь на мій телеграм: @aboutdnipro1

 https://t.me/aboutdnipro1