Спокійна перемога

 

Так, заголовок цього тексту виходить з рахунку матчу. Але чи все було так гладко по картинці на футбольному полі?

 

Якщо подивитись огляд на вчорашній матч, то на початку будуть лише декілька моментів львів’ян. Дніпряни, у свою чергу, забили з першого моменту. Попри це, той гол не був випадковістю. Можна навіть сказати, він був дуже розумним і логічним. Наші гравці скористувались головною слабкістю схеми Львова (5-3-2), а саме відкривання поміж лініями в напівфлангах. У цій ситуації велика заслуга Рубчинського, він випередив захисника Львова і загострив атаку. Далі, у свою чергу, “на класі” розібрались Бланко й Довбик.

 

Другий тайм був вже максимально комфортним для дніпрян: гра в більшості при перевазі в 2 голи. Приємно, що не яроквиражено догравали матч і знайшли момент, щоб поставити крапку в грі. Було ще декілька моменті, де дуже добре показали себе парочка Довбик – Бланко, але з результативним ударом не склалось.

 

Валеф – 7.5 – хоча роботи особливо не було, але за новий клубний рекорд не можу ставити менше.

 

Амаш – 7.0 – попри те, що у минулому клубі він виконував більше захисних обов’язків, в УПЛ може значно більше дати в півзахисті.

 

Сваток, Сарапій – 7.0 – було деякі недопрацювання, що дозволило Львову створити моменти на початку зустрічі.

 

Адамюк – 7.5 – вже звикли до його гри на атаку, встигає закривати весь фланг.

 

Бабенко – 7.0 – у цьому матчі більше був орієнтований на захист, якісно виконав свої обов’язки.

 

Рубчинський – 8.0 – на загальному плані був менш помітними, ніж у минулому матчі з Аполлон, але про важливість його роботи сказано вище.

 

Піхальонок – 7.5 – виконував багато, можливо, не помітної, але важливої білд-апної роботи + предгольова у другому м’ячі.

 

Бланко – 8.5 – як і казав після перших його матчів за наш клуб, талановитий гравець. Зараз в нього вже починає вибудовуватись певний конект з партнерами – і на це приємно дивитись. + Заробив червону для суперника, що полегшило кінцівку гри.

 

Гуцуляк – 9.0 – дубль та впевнена гра в цілому. Його місце в складі, на даний час, не підлягає сумнівам.

 

Довбик – 8.5 – в моменті з голом розібрався як класний страйкер. Нарешті пройшло його нездорове бажання забивати. Ще декілька турів тому, ми б не побачили ту скидку на Гуцуляка під час другого голу.

 

Горбунов, Громов, Когут, Балулі, Танчик – вийшли в момент, коли гра була вже зроблена й довели її до логічного кінця. Хіба що міг відзначитись Горбунов, але, як бачимо, гра головою не його сильна сторона.