— Олександре, для початку повернімося в минуле: розкажіть, хто був ініціатором вашої оренди до Дніпропетровська в серпні — Сьомін Юрій Павлович чи Суркіс Ігор Михайлович?
— Зрозуміло, що тренер.

 

— Пан Суркіс іноді не цурався жорстких висловів на вашу адресу. Нині ж одночасно з’явилися ваш коментар та його, в яких йшлося про повне взаєморозуміння…
— З Ігорем Михайловичем у мене завжди все було нормально — незалежно від обставин. Півроку тому сталася така ситуація, коли я йому висловив свою позицію, він мені — свою, тож, у підсумку, дійшли спільного висновку у вигляді оренди до Дніпра.

 

— Досі вважаєте цей варіант у тій ситуації оптимальним?
— Так, період у Дніпропетровську, вважаю, пішов мені на користь.

 

— Читав висловлювання генерального директора клубу пана Стеценка, котрий зауважив, що ви не влаштовували Хуанде Рамоса. Зізнайтеся, ця репліка вас зачепила?
— Хм, якщо чесно, вперше таке чую.

 

— Узагалі-то ці слова взяв з офіційного сайту Дніпра, а тому, мабуть, у їхній правдивості годі сумніватися…
— Розумію, але не знаю, чому все звучить у такому тоні — якось не віриться, щоби Рамос був такої думки. Справа в тім, що ми з ним дуже тепло попрощалися, він казав, що я можу до нього звертатися будь-якої миті та з будь-якого питання. Тому дуже дивно…

 

— Не бентежить, що не матимете змогу виступати в Лізі Європи через участь у цьому турнірі за Дніпро?
— Звісно, цей факт турбує, але нічого ж не вдієш. Можна лише змиритися.

 

— У відпустці, в принципі, не байдикую. Тим паче, що в Дніпрі нам видали індивідуальні програми занять на час відпочинку, які збираюся виконувати. А щодо завчасного початку тренувань, то ще не замислювався.

 

— Наостанок — запитання, яке, будемо відверті, вже назріло. Що трапилося з вашим фірмовим козирем — дальніми ударами? Складно згадати, коли востаннє засмучували суперників саме таким чином…
Останнім часом не приділяв цьому компонентові звичної уваги — звідси й наслідки.

 

— А чому не приділяли увагу?
— У Дніпрі така система, що після тренування всі мають залишити поле — заборонено самостійно працювати після завершення.

 

ukrfootball.in.ua