Батько 17-річного футболіста Карпат Мар’яна Шведа підтвердив інформацію про те, що Дніпро проявляє інтерес до юного гравця.

 

«Я можу сказати, що інтерес до Мар’яна насправді є. Але більшого сказати не можу. Мар’ян — цікавий. Мар’ян — креативний. Але я завжди кажу: ми тут народилися, виросли, тож якщо цікавитеся Мар’яном — будь ласка — звертайтеся в клуб. Для сина ж така увага (тим паче, метра українського футболу Мирона Богдановича) повинна бути стимулом для того, щоб продовжувати рости і працювати.

 

Хороші слова з цього приводу сказав Ігор Дедишин: «Найкращий агент — це батько». Я Мареку раджу: «Телефонують тобі, скеровуй їх до мене». Я маю досвід переговорів, десять років займаюся бізнесом. А Мар’яна потрібно відгородити від усіх тих дзвінків. Якщо він хоче стати хорошим виконавцем — йому потрібно думати тільки про футбол. А рештою справ займатимуся я. Не кажу на сто відсотків, що буду агентом. Поки що хочу врятувати хлопця, бо від цього всього може голова обертом піти. Футбол, футбол і тільки футбол».

 

 

football24.ua