Під час першого офіційного матчу Дніпра цього сезону виник інцидент, пов’язаний з двома новачками команди Денисом Бойком і Сергієм Політилом. Тоді фанати висловили своє небажання бачити цих виконавців у футболках улюбленого клубу, мотивуючи це неналежною поведінкою цих футболістів у минулому. Наставник дніпрян Хуанде Рамос став на захист гравців і заявив, що вкрай задоволений таким поповненням. Наразі, за твердженням воротаря Бойка, цей конфлікт удалося вирішити.

 

— Дніпро з перших турів демонструє переконливу гру, тож, на відміну від своїх конкурентів за лідерські позиції, з легкістю здобуває очка. Денисе, що є запорукою цього, можливо, плідні міжсезонні збори?
— Не думаю, що це винятково результат плідних зборів. Певен, що не тільки Дніпро провів хороші передсезонні збори, а всі команди прем’єр-ліги це зробили. Як на мене, це залежить од самої гри футболістів. Готуються в принципі всі однаково, працюють, набирають фізичну форму, закладають певну базу на чемпіо­нат… Повторююся, як на мене, всі команди підготовлені більш-менш однаково, там десь плюс-мінус… А результат залежить од мислення, самовіддачі футболістів і так далі.

 

— Ваша команда за два тури забила 5 м’ячів і не пропустила жодного. Чи можна вважати це серйозною заявкою на успішний сезон?
— Дніпро кожного сезону ставить високу мету й прагне виступити якнайкраще. А зараз пройшло лише два тури, тож, думаю, немає сенсу робити якісь поспішні висновки. Усе буде видно ближче до старту другого кола, аж навесні, а то й взагалі наприкінці чемпіо­нату. А зараз про це говорити марно.

 

— Що скажете про маріупольський Іллічівець? Як команда проявила себе в матчі з Дніпром?
— Кожна команда, яка бере участь у прем’єр-лізі, — високого рівня, тож кожен колектив достойно виступає й викликає цим до себе повагу. Підопічні Павлова добре себе проявили, показали хорошу гру.

 

— Ваш одноклубник Євген Селезньов забив у п’ятницю свій сотий м’яч у кар’єрі. Як його привітали, можливо, влаштували якийсь сюрприз?
— Та ні, гравці та тренерський штаб просто привітали, підтримали Євгена, побажали йому подальших звершень тощо. Усе обійшлося без сюрпризів чи подарунків. Просто словесно привітали з таким вагомим досягненням.

 

— У першому турі чемпіонату, в матчі проти столичного Арсеналу, фанати дніпропетровців виставили на трибунах образливий банер на вашу адресу. Чи вже владнали ситуацію з уболівальниками Дніпра?
— Так, зараз усе нормально. У мене була зустріч із уболівальниками. Ми порозумілися: все спокійно обговорили, розібрали всі ті моменти, відтак зробили правильний висновок. Тому наразі між мною та фанатським сектором немає абсолютно жодних конфліктів чи протиріч.

 

ukrfootball.in.ua