Напередодні матчу чемпіонату країни проти Таврії-Сімферополь інтерв’ю клубній прес-службі дав півзахисник СК Дніпро-1 Юрій Бровченко.

 

— Юрій, у першому колі матчу з Таврією-Сімферополь перший тайм завершився унічию, і тільки після перерви команда зуміла дотиснути суперника, забивши чотири голи. При цьому, для СК Дніпро-1 у багатьох матчах була подібна тенденція. Що потрібно зробити, щоб схиляти чашу терезів на власну користь ще у першому таймі?
— Дійсно, вірно підмічено, що у нас подібне траплялося не раз. Проте головне те, що ми все ж таки здобуваємо перемоги і набираємо три очки. Звичайно, потрібно забивати свої голи і у першому таймі, щоб у другому почувати себе більш впевнено і спокійно його завершувати. Що ж, будемо працювати у цьому напрямку. Взагалі то, ми граємо агресивно і у першому таймі, просто є якесь невезіння. Але будемо це виправляти.

 

— Після Металіста-1925 команда стала знову на шлях перемог. Вони надали команді впевненості?
— Звичайно, перемоги підіймають настрій не тільки в колективі, в команді, а і в наших родинах. Потрібно більше перемагати, більше забивати та іти вперед з високо піднятою головою. Тим більш, що поразки все одно будуть, адже це футбол, завжди перемагати неможна.

 

— Як оціниш жеребкування 1\8 фіналу Кубка України для СК Дніпро-1?
— Чорноморець — хороший для нас жереб. Вже прийшов час, щоб перевірити нам власні сили на рівні клубу вищого дивізіону. У нас вже є досвід гри з командами першої ліги, і цей досвід позитивний, оскільки ми проходили у наступний раунд турніру. Тому це буде іспит як для кожного гравця, так і для команди в цілому. Вважаю, що кожному буде цікаво перевірити себе і показати власну майстерність на всю країни. А безпосередньо до жеребу, то я відношусь до нього досить спокійно, адже тут від нас нічого не залежить — хто випав, той і випав. А ми будемо виходити, битися і намагатимемося перемогти цю команду.

 

— Наприкінці жовтня у команди буде доволі важкий календар, непрості матчі через два дні на третій. Потужності команди вистачить, щоб пройти цей відрізок без особливих втрат?
— Вважаю, що так і хочеться вірити що у нас все вийде. Ми непогано підготувалися у міжсезоння, продовжуємо добре тренуватися, ніхто не зупиняється, принаймні, я не бачив щоб хтось сачкував, тому думаю у нас все буде добре. Що ж, жовтень — холодний місяць, а ми будемо битися на футбольному полі.

 

 

Прес-служба СК Дніпро-1