Захисник дніпропетровського Дніпра Дмитро Чигринський розповів про матч із Динамо (2:0) та повідав, що сталося у ситуації з другим пропущеним голом.

 

— Нас взяли малою кров’ю. Це очевидно. Динамо не поставило перед нами надзавдань, але при цьому виграло 2:0. І мова не про клас. Думаю, ми просто були недостатньо рішучими. З самого початку діяли дуже скуто. Не кажу, що Динамо нам було по зубах”, але гра могла бути як мінімум набагато більш принциповою і жорсткішою.

 

— Прокоментуйте другий гол. Олег Гусєв каже, що Папа Гуйє завжди з розвороту приймає м’яч. Це правда? На тренуваннях теж траплялося таке?
— Я не помічав такого. Думаю, це варто розцінювати як нещасний випадок. Я і сам поспішив із введенням м’яча. Треба було хоча б дочекатися, поки Ян Лаштувка займе місце у воротах.

 

— Чи можна сказати, що в першому таймі вже був зроблений результат?
— Частково. Це ж Динамо. Звичайно, два м’ячі відіграти дуже складно. Особливо при тій грі, що ми показали в першому таймі. До того ж, і початковий план на гру не був діяти першим номером. Але ми не опустили руки. Вважаю, що друга половина нам вдалася набагато більше. Сміливіше накривали суперника, при цьому не зламалася структура гри, що часто буває, коли команда біжить забивати.

 

— Втрата Селезньова сильно позначається на грі команди?
— Не люблю міркувати на такі теми. Це все дуже умовно. Коли поб’єш суперника 3:0, такі питання не задають, а при поразці можна знайти безліч причин. У нас відмінні футболісти та виділяти Селю на тлі тих, хто грав, я не став би.

 

— Чи варто пов’язувати таку здебільшого посередню гру Дніпра із тим, що у команди просто немає мотивації? Адже діє дискваліфікація на єврокубки.
— Ні, не варто. Це впливає в цілому, але не в такій мірі. Мотивація завжди є. Ми професіонали в першу чергу, і у кожного футболіста є ім’я, яким потрібно дорожити, і перспективи. У Дніпра завжди був дуже хороший, дружний колектив, і команда на кожну гру виходить перемагати, таке завдання стоїть.

 

— Наступний матч у вас із Шахтарем. Як вважаєте, цей матч розставить крапки над і, в якому зараз стані Дніпро? Або просто дніпряни ще не втягнулися в чемпіонат?
— Якщо б ми грали з середняками чемпіонату, тоді за результатами можна було б говорити, втягнулися чи не втянулися, а ми граємо з лідерами. І тут шанси як мінімум 50 на 50.

 

 

1927.kiev.ua