Після гри з Фіорентиною з кореспондентом Навколо Футболу поспілкувався португалець Бруну Гама, який замінив Віталія Мандзюка наприкінці матчу.

 

«Ще перед матчем розуміли, що на нас очікує дуже складний матч проти сильної команди. Але поле зламало всі наші плани. Врешті-решт я вважаю, що результат не справедливий. Ми мали більше нагод відзначитися, але так вийшло. Це футбол, таке буває. Зараз ми маємо наполегливо працювати, аби вигравати наступні поєдинки».

 

«Водне поле чи футбол? (посміхається) Певна річ, що таке поле було, відверто кажучи, не для гри в футбол. М’яч не поводив себе так, як мав би за нормальних умов, і це заважало футболістам обидвох команд. Вийшло, що ми показували не свою техніку, а бійцівські якості».

 

«Не можу сказати, чи винні в цьому агрономи, дренажна система чи щось інше. Ви самі бачили, яка погода була протягом сьогоднішнього дня — увесь день дощило. За час мого перебування в Україні Дніпро-Арена вперше стикається з такими труднощами, тому мені невідомо, чи це [проблема газону] виняток або правило».

 

«З Металістом буде цікавий для глядачів та складний для футболістів матч. Вони — лідери чемпіонату, але Дніпро теж не з низів таблиці. Ми зробимо на поле все, аби здобути перемогу».