Головний тренер Карпат прокоментував мінімальну поразку від Дніпра (0:1).

 

Важкий матч для нас вийшов, хоча ми і розраховували на таку напругу. Дуже хотіли уникнути того, що було в минулому матчі – ранній гол. Команда наразі шукає себе. Але ми знайдемо баланс, рівновагу, дамо відсіч супернику і пропагуватимемо свій футбол, — вважає наставник зелено-білих.

 

Сьогодні ми бачили багато якісної роботи – була циркуляція, був рух, але бракувало кінцівки. Бракувало гостроти у третій зоні. На жаль, наш гол не зарахували через офсайд. Дуже старалися заробити хоча б нічию. Дніпро – міцна і організована команда. Як на мене, то зараз Дніпро кращий за ту команду, з якою ми грали у першому колі. Але ми будемо прогресувати. Мені подобалася команда. Так, мандраж з самого початку відобразився на результаті. Але вони грали до кінця, до свистка. Це дає натхнення працювати далі. Я вірю в можливості своїх гравців.

 

Дуже важко грати проти такого суперника. До сьогодні чимало гравців бачили футболістів Дніпра хіба по телевізору, як вони виступають у єврокубках і в збірній. Це треба мати на увазі. І попри це, я можу сказати, що те, над чим ми працювали на зборах, вдалося втілити в життя навіть проти команди топ-рівня.

 

Худоб’як запізно вийшовна поле? Можливо, зважаючи на те, як він увійшов у гру. Я теж роблю висновки. Для мене це теж досвід. У нас не тільки молоді гравці, я теж молодий тренер. І я вчуся з кожним матчем, роблю аналіз сам для себе. А Худоб’як справді вийшов добре, додав баланс команді. Нам вдалося відтиснули суперника на їхню половину поля. Ігор – дуже важливий гравець для нас, і я вірю, що він нам дуже допоможе.

 

Ми не беремо гравців в оренду. Ми вибрали важчий шлях, але дамо своїм вихованцям прогресувати. Є матеріал, який потрібно шліфувати, щоб ця молодь стала діамантами, — підсумував Ігор Йовічевіч.