І знову прес-служба знайомить вас з футболістами клубу Дніпро-1. Сьогодні,відразу після тренування, ми піймали Ігоря Когута, який поділився враженнями від попередніх перемог, які команда встигла здобути за останні ігри, розповів про свої задачі та взаємодію з капітаном команди, а також — про завдання, які має виконати як гравець.

 

— Ми подивилися тренування, дійсно хлопці тренуються дуже наполегливо і — з азартом. Як вважаєш, це певний такий настрій пов`язаний з ФК Таврія, адже ви зараз ділите першу та другу сходинку, маючі 100% результат після 2 турів?
— Так, ми налаштовуємося на перемогу з хорошим суперником. І, звісно, завдання — вийти вперед, відірвавшись від конкурента у верхній частині таблиці.

 

— Тобто є ціль очолити процес і вже не відпускати лідерство?
— Звісно, хочеться перемогти всіх, принаймні, ми для цього багато тренуємося. Наразі Таврія та Дніпро мають однакву кількість очок-тож будемо грати на перемогу, та відчипити іх.

 

— Ми слідкуємо за інформацією про команду — твоя гра починає подобатися, не зважаючи на деяку нестабільність. І тренери кажуть, що ти набираєш певний досвід. Проте, помітні моменти,коли ти починаєш ніби балуватися на полі?
— Можливо, це тому що пів року я грав не регулярно — то у складі, то на заміну. Зараз є стабільна гральна практика, починають поновлюватися професійні кондиції, краща взаємодія з гравцями. Сподіваюсь, буду у кожній грі прибавляти і грати більш стабільно.

 

— Ти вже говорив зі Дмитром Михайленко — який футбол він чекає від тебе?
— Моє першочергове завдання, бетонувати центр поля, допомагати Сергію Кравченко, діяти ближче до оборони, та намагатися не давати розгортати атакуючи дії суперникам.

 

— Пресса та вболівальники вже причипили Сергію Кравченко прізвисько — професор. Як тобі грається поруч з таким наставником?
— Зазвичай світила науки, я так вважаю, почувають себе більш комфортніше, а от наш Професор вимушений рояль носити (сміється). А взагалі, з ним дуже круто грати разом — і це дає хороший досвід, звичайно.

 

— Як ми вже говорили, гра буде не проста для тих, хто слідкує за чемпіонатом,та дивлячись у турнірну таблицю, перемога дійсно дає право визначити лідера. Чи сподіваєтесь ви на підтримуку трибун у матчі лідерів? Наскільки для вас важливо те, що на вас почали ходити?
— Сподіваюсь, що ми своє грою завойовуємо їх увагу, і з кожною наступною грою, їх буде все більше. Звісно запрошуємо всіх на матч з ФК Таврія, коли на трибунах є свій глядач, безумовно, грається легше, а коли трибуни починають скандувати Дніпро — це нас надихає ще більше.

 

 

Пресс-служба СК Днепр-1