Півзахисник збірної України Євген Коноплянка понад усе прагне подарувати перемогу переповненому стадіону на футбольному відкритті НСК «Олімпійський», яке відбудеться 11 листопада матчем Україна – Німеччина. Про це він сказав у коментарі Інформаційному центру «Україна-2012» на базі в Конча-Заспі.

«Чув, що всі квитки на матч розкуплені, тому хочу подарувати переповненому НСК лише перемогу. Тільки про це усі і думаємо», – зазначив Коноплянка. Він додав, що опонент – збірна Німеччини – не має вразливих місць. «В першу чергу, нам буде потрібно боротися із шаленою німецькою атакою. Вона одна з найсильніших у світі. Можливо, в Німеччини і не буде когось із ключових гравців, однак це ніяк не вплине на якість гри суперника. У них є рівноцінна заміна по всім позиціям», – наголосив гравець дніпропетровського «Дніпра».

Євген також розповів, що йому дуже сподобалася урочиста церемонія відкриття оновленого НСК «Олімпійський», на якій він був присутній разом з колегами по команді. «Шоу було вражаючим. Газон НСК поки що не випробовував, але дуже хочу на ньому зіграти», –  резюмував футболіст збірної.

 

ukraine2012.gov.ua