Сергій Логінов, захисник СК Дніпро-1 напередодні гри з ПФК Суми розповів про свою адаптацію в команді та рішуче налаштованих гравців команди перед грою з ПФК Суми:

 

— Після кількох успішних матчів, які були зіграні, давай почнемо з того, як ти себе відчуваєш у СК Дніпро-1 і чого від тебе чекають тренери?
— В команді мені комфортно і все подобається, а що стосується очікувань тренерів, вони чекають надійного захисту від мене. У нас є завдання — вийти в Першу лігу і ми маємо його виконати.

 

— Розкажи, як тобі грається у парі з Максимом Лопирьонком? Ви відчуваєте спини одне одного?
— Звісно, мені дуже комфортно — ми багато підказуємо одне одному на полі, а тому впевнені у взаємній підтримці.

 

— Ти пройшов школу Віталія Кварцяного і тепер працюєш з Дмитром Михайленко. Розкажи про свої спостереження і різницю у роботі з різними тренерами? Якщо б ти емоційно проводив паралель, які твої враження?
— Звісно, досвід кардинально відрізняється, адже маємо справу з двома різними футбольними школами. Оцінювати роботу Віталія Володимировича я не берусь, але для мене футбол з Михайленко набагато ближче і, тому, більше подобається. Проте, школа Кварцяна загартовує і виховує характер.

 

— Наступна гра з командою СУМИ на Кубок України, чи знаєш ти про сильні сторони суперника?
Чи під силу команді Другої ліги перемогти команду Першої? Кажуть, що суперники там великорослі, а тому, в першу чергу тобі прийдеться поборотися. — Мене не лякає їх зріст. З приводу оцінки суперницького потенціалу, я знаю, що в команду прийшли непогані футболісти, які підсилили команду. По настроям у команді я бачу, що ми налаштовані рішуче на перемогу.

 

 

Ярослав Поплавка, півзахисник СК Дніпро-1 про свій настрій та очікування перед грою з ПФК Суми.

 

— Новий клуб — як новий виклик, розкажи, як ти себе почуваєш у новій команді, вимоги нового тренера ти вже добре знаєш?
— Мені дуже подобається тренувальний процес, до того ж, раніше подібної школи в мене не було. Тому є чому повчитися.

 

— Ти добре дебютував, не зважаючи на те, що рівень команди Металург говорить сам за себе. Все же таки два голи — доволі не погано. Яку ти сам ставиш перед собою задачу і як тебе бачить тренер?
— Тренер вимагає більше голів, звісно. А особисто мені імпонує індивідуальний стиль гри, хоч за це і сварять.

 

— Попереду гра з міцним суперником з Першої ліги, як думаєш, ваша команда впорається з ним?
— Не зважаючи на рівень супротивника, наша мета — обігрувати, тому, думаю, що нам це по силах.