Вітчизняні футбольні фахівці поділилися прогнозами на матч 5-го туру Ліги Європи між дніпропетровським Дніпром і румунським Пандурієм.

 

Андрій Несмачний, колишній захисник Динамо — 2:0


«Враховуючи, що Дніпро вже вирішив основне завдання у груповому турнірі Ліги Європи, Хуанде Рамос дасть у четвер відпочити ключовим виконавцям. А ось у футболістів, які не отримували достатньо ігрової практики по ходу сезону, нарешті з’явиться можливість показати себе у всій красі.»

 

Олег Саленко, колишній нападник Динамо — 2:0


«Дніпропетровці забезпечили собі вихід в весну ще три тижні тому, так що поєдинок з румунським клубом в якійсь мірі для них прохідний. Будемо сподіватися, що впевненість не перетвориться на самовпевненість і команда порадує своїх глядачів впевненою і видовищною грою, позбавивши їх від необхідності переживати за результат. Поразка з різницею у два м’ячі для Пандурія буде за щастя. Аж надто поступаються футболісти гостей в класі своїм дніпропетровським опонентам!»

 

Юрій Бакалов, колишній тренер Арсеналу — 3:0


«В успіху Дніпра в матчі з Пандурієм сумніватися не доводиться. Остання зустріч у рамках чемпіонату з Іллічівцем показала , що підопічні Хуанде Рамоса знаходяться на дуже хорошому ходу. Приємно здивований тим, як хлопці, зокрема українські збірники, витримують велике фізичне навантаження. Однак, якщо розібратися, це результат грунтовної роботи тренерського штабу дніпрян і всієї команди в літнє міжсезоння, коли закладався фундамент підготовки. Володіє клуб і хорошою лавкою — резервісти в будь-який момент можуть підмінити футболістів основи.»

 

 

tsn.ua