Напередодні гостьового матчу проти Реал-Фарми з клубною прес-службою поспілкувався головний тренер СК Дніпро-1 Дмитро Михайленко.

 

— Дмитро Станіславович, попереду непростий вояж за маршрутом Одеса-Миколаїв, команді у стислий проміжок часу доведеться зіграти півтори матчі. Як зараз у команди справи, чи всі готові до цих матчів?
— Так, у нас зараз важкий графік — три тайми за короткий термін. За станом здоров’я у гравців є деякі проблеми, але я надіюся, що до матчів усе це вдасться вирішити. У хлопців багато мікротравм і після гри з Нікополем, і у гравців, що повернулися зі збірної, тому ситуація в цьому сенсі не найкраща. Але є ще доба до матчу в Одесі, а потім гра у Миколаєві, і я надіюсь, що більшість футболістів ще видужає.

 

— Після такої вольової перемоги над Нікополем емоційний стан команди покращився? Адже до цього на команду вилилося чимало критики, оскільки очікували, що СК Дніпро-1 в цій лізі буде виносити усіх поспіль.
— Вболівальники можливо і очікували, але ми знали, що нам легко не буде. Після гри з Нікополем настрій відмінний, вдалося здобути три важких очки проти добре організованого суперника, який був проти нас добре мотивований. І я вважаю, що цей позитивний заряд, додасть нам впевненості, і ми повинні добре завершити осінню частину сезону.

 

— При підготовці до матчів враховується стан полів у суперників? Адже команда і на доброму газоні Дніпро-Арени багато створює моментів, але їх не реалізовує.
— Будемо створювати тиск, грати агресивно в атаці. На поле ми вплинути не можемо і нам треба бути готовими до щільної оборони, до того, що багато суперників буде у захисті, а нам потрібно бути удачливими і розраховувати на майстерність нашій хлопців. Суперники також будуть не дуже свіжими, а у нас навпаки, все ж таки більш довга лава запасних, тому це може сказатися, і на мій погляд усе повинне закінчитися для нас добре.

 

— Ось ці півтори гри не розглядаються тренерським штабом, як підготовка до кубового матчу проти Чорноморця?
— Ні, вони таким не будуть. У нас не буде часу на підготовку, у звичному сенсі, до якої ми звикли. Після цих матчів ми у першу чергу будемо відновлюватися і готуватися більш тактично. І про репетицію тут важко говорити, адже суперник буде зовсім іншого рівня. Чорноморець зараз і у доброму психологічному стані і з новим тренером напевно намагаються втілити нові ідеї на полі — перемога над Динамо і нічия з Шахтарем додають їм багато нових емоцій. Але подивимось, нам також є чим їх здивувати.

 

— Розраховуєте на підтримку трибун в грі з Чорноморцем? Все ж таки приїжджає клуб Прем’єр-ліги.
— Подивимось. Ми хотіли б, щоб прийшли вболівальники, прийшли люди нас підтримати, тим більш проти клубу УПЛ у вболівальників повинна бути якась ностальгія за тим футболом, який тут був. Тому звичайно, ми хочемо, щоб прийшли глядачі підтримати команду.

 

 

Прес-служба СК Дніпро-1