— Романе, вітаємо у «Дніпрі-1». Які відчуття у новій команді?

 

— Відчуття хороші. Я дуже зрадів, коли дізнався про таку пропозицію продовження кар’єри у дніпровському клубі. Радий бути тут і з новими емоціями, ентузіазмом розпочну готуватися до весняної частини сезону.

 

— Здається, що раніше вже були плітки про те, що ти міг опинитися у «Дніпрі-1».

 

— Так, це було ще після того, як я грав за донецький «Олімпік». Тоді були розмови про перехід у «Дніпро-1», але життя так склалося, що я перейшов до «Олександрії», а у складі дніпрян опинився тільки зараз.

 

— Розповість, будь ласка, про початок своєї кар’єри.

 

— Починав займатися футболом у Львові, а після завершення школи поїхав на оглядини до «Динамо», де затримався на кілька років. Далі серйозним поштовхом у кар’єрі стала оренда в «Олімпік», адже я вже прагнув перевірити свої сили у дорослому футболі і  просив тоді агента, щоб він мені знайшов такий варіант. Була пропозиція від «Олімпіка», куди я поїхав на перегляд, залишився там і для мене це був ключовий період в кар’єрі, тому що добре себе проявив і далі вже було кілька варіантів по переходах. Наступним клубом стала «Олександрія», яка також дала мені багато чого у футбольному житті, і ось тепер  я вже опинився у дніпровському клубі.

 

— Коли ти грав ще за «Олімпік», то казав в інтерв’ю, що важко адаптуєшся до великих міст. З тієї пори вже щось змінилося?

 

— Так. Коли дорослішаєш, то ставишся до цього вже інакше. Зараз вже із цим простіше. Просто я людина скромна, тому мені у новому колективі потрібен час, щоб себе розкрити. Але зараз я вже став старше і тому мені вже легше буде адаптуватися. Тим більше, що я багатьох хлопців з «Дніпра-1» знаю особисто, тому не думаю, що будуть якісь проблеми з адаптацією в команді.

 

— Чи вже спілкувався із головним тренером?

 

—  Ми говорили по телефону буквально тиждень тому і тоді він мені казав загальні речі, а сьогодні поки що тільки привіталися, а особисте спілкування гадаю буде ще попереду.


— «Дніпро-1» вдало провів першу частину сезону. Як вважаєш зумієш одразу заграти на хорошому рівні?

 

— Я розумію, що у команди високий рівень, тому для мене це також свій виклик. Буду старатися працювати і хочеться піднятися разом з командою. Для цього зроблю максимально усе від мене залежне. 

 

— У тебе в попередніх командах було багато травм. Як себе зараз почуваєшся?

 

— Це були дрібні травми, а не якісь серйозні ушкодження. Зараз почуваю себе добре і готовий віддавати усі свої сили роботі на футбольному полі.

 

 

scdnipro1.com.ua