Кілька років тому Євген Селезньов, коли захищав кольори Шахтаря, відзначився суперголом у падінні через себе. Це було в сезоні 2011/12, гірники в рідних стінах перемогли Кривбас — 2:0, а Селезньов забив перший м’яч після скидки головою Едуардо. Досить ефектний гол забив форвард і Карпатам, зупинив м’яч за межами штрафного і другим дотиком забив від поперечини. До речі, гол львів’янам дозволив форварду Дніпра наблизитися в гонитві бомбардирів до свого колеги з Металіста Марко Девича.

 

— Євгене, влучний удар Карпатам можна поставити в один ряд з вашими найкрасивішими голами?
— Я не розділяю голи на красиві чи ні. Для мене всі забиті м’ячі мають велике значення, особливо якщо вони приносять користь моїй команді.

 

— Все ж таки: красивіший гол Карпатам чи той, що ви кілька сезонів тому забили Кривбасу?
— Ще раз підкреслю: головне, що ці голи відбулися і вони принесли результат моїм командам.

 

— Бруну Гама відзначився голами за Дніпро. Він уже адаптувався в колективі? Щось може сказати російською мовою?
— Португалець потихеньку вливається в колектив, починає краще розуміти партнерів. Вже дещо знає російською, пробує спілкуватися з партнерами, але що саме каже — не буду уточнювати. Важливо, що Бруну Гама усі сили віддає на полі і його голи стали дуже цінними у Львові.

 

— З Карпатами була найлегша перемога в сезоні?
— В чемпіонаті України не залишилось слабких суперників. Всі стараються дати серйозний бій опонентам, і ніхто легко не віддає очки. Карпати не виняток, тим більше, що останнім часом команда Олександра Севидова показувала непогані результати. Цього разу в них не вийшло, але ж нас не підвела реалізація моментів і вдалося нав’язати супернику свою гру.

 

— В Карпатах багато гравців, які належать Дніпру. Хтось з них міг би бути корисним вашій команді?
— Всі вони — кваліфіковані футболісти. Але зараз захищають кольори іншої команди, і з мого боку неетично казати, посилили б вони склад Дніпра чи ні. До того ж, є тренерський штаб, в компетенції якого вирішувати такі питання.

 

— З ким із гравців Карпат вдалося поспілкуватися?
— З Гладким та Ощипком. Про що розмовляли? Ні, нехай це залишиться між нами.

 

— Дехто з уболівальників назвав вашу гру з Карпатами товариською. Що думаєте з цього приводу?
— Не можу з цим погодитися. Обидві команди були націлені на перемогу, тільки нам вдалося показати все задумане, чого не скажеш про Карпати.

 

— Львів’яни завжди славилися захмарною самовіддачею в рідних стінах, не так давно вдома перемогли Шахтар. А з вами наче забули, на що здатні.
— Гра на гру не схожа. З донеччанами Карпатам посміхнулася вдача, з нами — ні.

 

— Який найбільш прикрий момент цього сезону — втрата очок з Севастополем?
— Не тільки з Севастополем, але й з Зорею. Це незапланована втрата очок, які нам точно не завадили б.

 

— Минулого сезону Дніпро сильно страждав від помилок арбітрів. У цьому сезоні ситуація змінилася?
— Так. Нині ми не маємо великих претензій до суддів. В такій ситуації впевненіше себе почуваєш. Хочеться вірити, що так буде і надалі.

 

 

ukrfootball.in.ua