У СК Дніпро-1 відбулося поповнення. Вітаємо нового півзахисника Святослава Шаповалова, який вже на першому тренуванні перед грою з ФК Дніпро розповів про свої цілі і про те, що дуже добре знає нову команду, а тому тому швидко відчув, що він тут свій.

 

— Святослав, вітаємо тебе з поверненням додому — тут з тобою вже уклали контракт. Наскільки для тебе це стало несподіванкою, які задачі перед собою ставиш як футболіст?
— Задачі мої як у всіх футболістів — вправно грати і вигравати кожну гру, тішити вболівальників красивим футболом, перш за все, надійною грою у обороні. Напевно, цього від мене чекає і головний тренер. А з приводу несподіваності, я б так не сказав, адже це — команда мого рідного міста.

 

— Які в тебе сильні сторони і чим ти пишаєшся у грі?
— Переважно я добре граю у обороні і відборі також, верхні м’ячі намагаюся більше забивати та підключатися до атаки в кутових. У опорній зоні я більше граю як руйнівний гравець, намагаюся донести крайнім півзахисникам м’яч та розвернути атаку з одного на інший фланг.

 

— Як тебе зустріли в команді СК Дніпро-1 і чи багатьох ти знаєш, адже ти був в U-19 і з багатьма знайомий?
— Майже всіх добре знаю. Ті, хто 96-99 років народження знаю, зі старшими зустрічався у Першій Лізі і в Академії, коли ми ще були дітьми, а вони — випускниками. Наприклад, знаю Юрчука, а взагалі, для мене тут всі свої дніпровські (посміхається), а тому відчуваю себе як у родині.

 

 

Пресс-служба СК Днепр-1