Сьогодні спортивний клуб Дніпро-1 офіційно поповнив свій склад двома новачками — контракт із клубом підписали Станіслав Передистий та Максим Білик (на фото). Обидва раніше виступали у Першій лізі за охтирський Нафтовик-Укрнафту і є вихованцями футболу Дніпропетровської області. Контракти обох розраховані на півтора роки до літа 2019 року.

 

Станіслав Передистий, що виступає на позиції опорного півзахисника, народився 17 квітня 1989 року у Дніпродзержинську, де і починав робити перші кроки у футболі в складах ДЮСШ Ікар та Сталь, після чого перейшов до Академії донецького Шахтаря. У цьому ж клубі він розпочав професійну кар’єру, виступаючі за Шахтар-3 у Другій лізі та у першості U-21. Далі була оренда в рідну дніпродзержинську Сталь, яка тоді виступала у Другій лізі, після чого перейшов до краматорського Авангарду, з яким він вийшов до Першої ліги. Потім в його кар’єрі були виступи у першості Дніпропетровщини за дніпродзержинську Сталь-2 та петриківський Олімпік, звідки він перейшов до зачепилівського Колосу у чемпіонат Харківщини. А от вже останні три сезони Передистий грав у Першій лізі за Нафтовик-Укрнафту, в складі якого провів 65 матчів і забив 2 м’ячі.

 

Максим Білик грає на позиції лівого та центрального захисника, народився 10 червня 1990 року, і свої футбольні університети закінчував в ДВУФК. Звідти він потрапив до Другої ліги у склад криворізького Гірника, а продовжив кар’єру у Дніпрі-75. Далі були три роки у дублі Кривбаса і сезон в литовський вищій лізі за Круойя (Пакруойіс), звідки він повернувся на батьківщину до складу черкаського Славутича. Потім були виступи за сильніші команди Дніпропетровської та Харківської областей — магдалинівський ВПК-Агро та зачепилівський Колос, ну а останні три сезони він проводив в складі охтирчан, за яких провів 40 матчів і забив 3 голи.

 

 

scdnipro1.com.ua