Олександр Сніжко, півзахисник СК Дніпро-1 після матчу з ПФК Суми на Дніпро-Арена (забив другий гол) і розповів про підтримку, яку відчуває від людей:

 

— Гра показала врешті рівень вашої команди, якщо порівнювати з минулими матчами. Як тобі гралося, адже хлопці часом грали дуже щільно?
— Відчувається рівень вищий, склад більш досвідчений, а також в них є ветерани такого рівня, як у нас Євген Чеберячко або Сергій Кравченко. А нам, молодшим, з такими партнерами грається як раз дуже легко – вони підбадьорюють і багато підказують. Що до питання — то так, трохи пройшлися по ногах,але все добре — цілий (посміхаєтся).

 

— Ти пам’ятаєш свій гол? Як це було, адже після твого голу майже всі питання щодо переможця пари — вже були зняті.
— Я просто відчув у певний момент, куди може полетіти м’яч і хочу подякувати Ярославу Поплавці за влучну передачу. Ми з ним ще на тренування обговорювали подібні епізоди, які можуть статися під час гри. І добре, що так саме й вийшло.

 

— Як хлопці в команді відреагували, привітали?
— Привітали всі і запропонували відсвяткувати таку подію — звісно в межах, намікають на піццу. Дуже радий що забив, треба набирати обертів, далі буде ще цікавіше.

 

— Видно що місто поволі реагує на присутність двох команд: на молодих з ФК Дніпро і на СК Дніпро-1. Приємно відчувати таку підтримку, адже люди бачать ваші успіхи, звикають до вас?
— Щиро хочеться сказати, що дуже відчувається підтримка з трибун, яка створює добру атмосферу попри те, що ми з Другої ліги. До цього грав рік у Чернівцях, там теж не погана атмосфера, але я не так реагував. А от зараз багато аспектів підтримки відчуваю: про це свідчить акустика стадіону — люди дійсно зацікавлені у підтримці нашої команди.

 

 

Пресс-служба СК Днепр-1