Підсумки кубкового матчу проти Гірника-Спорту (1:0) в інтерв’ю клубній прес-службі підвів автор переможного голу форвард СК Дніпро-1 Дмитро Сула.

 

— Дмитре, раніше багато говорили про те, що форварди не реалізовують моменти, і ось сьогодні, нарешті, ти провів свій дебютний гол за СК Дніпро-1. Які зараз в тебе емоції?
— Відчуття чудові. Керівництво клубу і тренерський штаб поставили перед нами максимальні завдання у Кубку України, пройди як можливо далі в турнірі. У наступному раунді нам можливо дістанеться хтось з клубів прем`єр-ліги. І це буде для нашої команди хороша перевірка, адже у клуба завдання як можна швидше пробитися до елітного дивізіону. І зараз ми вже перевірили свій рівень на тлі представників першої ліги і всі хлопці показали себе дуже добре. Ну а своєму голу я дуже радий — це перший гол для мене за СК Дніпро-1, нарешті він відбувся і, що особливо приємно, він став переможним у такому важливому для нас матчі. Хоча раніше не міг забити чотири матчі поспіль, але тепер надіюсь буду забивати частіше.

 

— Комусь присвятив цей гол?
— Так, своїй дівчині. Вона перед грою завжди просить, щоб я три, або чотири голи забив, а пояснити їй що це дуже складно — важко (сміється). Тому вона після ігор зазвичай телефонує, і як кажуть, трохи сварить. Що ж, буду старатися її не засмучувати.

 

 

Пресс-служба СК Днепр-1