Післяматчева прес-конференція головного тренера Дніпро-1 Дмитра Михайленка:

 

«Образлива для нас поразка. За великої нашої переваги пройшов перший тайм і мінімумі було моментів біля наших воріт, але після перерви команда суперника дочекалася свого шансу в штрафному і рикошеті, після чого був і другий гол. Але ми ще були у грі після забитого нами пенальті, і у нас були великі шанси, щоб зрівняти рахунок. Проте за нашої переваги, і тій грі, коли ми легко доходили до воріт суперника, третій гол поховав інтригу. Нас було вже одного гравця менше і стало ще важче. Тут я можу тільки привітати суперників, ну а ми повинні спокійно обдумати цю поразку і рухатися далі. Сезон попереду довгий, і, як ми бачимо, по грі ми перевершуємо більшість команд, з тих, з ким грали. Тут просто потрібно не доводити справу до випадковостей, до якихось рикошетів, бути більш гострими у нападі, і більш надійними у захисті.

 

Ми не можемо говорити про те, що у гравців суперника майстерність більше, ніж у наших. Пропущений гол був збігом обставин, який вплинув на гру. Ми були дуже близькими від воріт «Оболоні-Бровар», дуже багато отримували м’ячів у штрафному майданчику, але самовіддана гра захисників суперника і не настільки чіткі дії наших футболістів не дозволяли забити, або довести справу до націленого удару.

 

Є статистика по командам за підсумками дев’яти турів — це вже багато інформації і вже є, що аналізувати. Є команди, які завжди грають на контратаках, є команди, які грають проти сильних суперників на контратаках. Наша ж команда грає абсолютно усі матчі з перевагою: і за відсотком володіння м’ячем, і по ударам по воротам, і по допущеним гольовим моментам, і по створеним гольовим моментам. Але — це футбол, і результат може бути такий, як сьогодні. Проте на довгій турнірній дистанції подивимось до чого призведе впевнене домінування, створення більшої кількості моментів. Нам потрібно навпаки не давати створювати ці моменти біля власних воріт. На короткій дистанції результат може бути будь-який. Але ми подивимось, де будуть команди, які показують не стабільну гру. Хоча зараз ситуація така, що «Оболонь-Бровар» дійсно обіграла і нас, і «Волинь», і «Металіст-1925» за тієї гри, що вони показують — це надійна оборона, і шукають шанси у контратаках та при стандартах. Ми граємо іншим способом. Наша команда не може так грати на контратаках, адже у нас не так багато стрімких футболістів. Але будемо далі розвивати нашу гру, удосконалювати взаємодії, оскільки, знову таки, у нас багато футболістів, що тільки прийшли в команду. Тому потрібно додавати і спокійно проаналізувати цю поразку: не панікувати, не шукати винних, адже програла сьогодні вся команда і тренерський штаб, після чого спокійно рухатися далі».

 

 

scdnipro1.com.ua