– В’ячеслав Євгенович, прокоментуйте, будь ласка, інформацію яка з’явилась у ЗМІ щодо варіанту з перенесенням матчу у Київ.

– Матч може переноситися тільки за умови, якщо безпекова ситуація погіршиться, на сьогоднішній день ми цього не бачимо, тож вважаємо, що команди повинні грати в рівних умовах. “Кривбас”, “Шахтар”, “Динамо Київ”. Зараз ми поїдемо в Київ, потім нам треба буде їхати у Кривий Ріг, потім у Львів.

– А інформація щодо перенесення у Київ матчу молодіжної команди? Це можливо?

– Так, це можливо, бо багато гравців Ю-19 живуть на базі та бояться ночувати там.

– А якби “Динамо” умовно погодилося оплатити проживання для команди?

– Вони й так погодилися оплатити нам дорогу та проживання, але тоді треба їхати грати в Кривий Ріг до “Кривбасу” та у Львів до “Шахтаря”. Коли це робити? Тим паче якщо в Києві результат буде для нас не зовсім позитивним, чого б дуже не хотілося, які розмови будуть? Що ми злили матч?

– Яка зараз в цілому атмосфера в команді враховуючи останні результати?

– Яка може бути атмосфера з такою кількістю травмованих? На лавці сидить одна молодь, а в основу виходять гравці які не готові до матчу через те, що вони ще далекі до своїх оптимальних кондицій/

– Які висновки можуть бути зроблені через таку кількість м’язових травм у гравців команди?

– Ми будемо аналізувати цю ситуацію. Минулого року було теж саме. До нашого тренера з фізичної підготовки Євгена Баришнікова у нас питань немає, ми хорошої думки про нього, але щось не так, дуже велика кількість м’язових травм, з цим я згоден. При чому травми у лідерів команди, у тих від кого залежить результат гри.

– Чи є сенс “Дніпру-1” потрапляти у єврокубки? Маю на увазі чи зможемо пройти кваліфікацію? Також це великі витрати на переїзди, оренду стадіону та інше.

– Європа бере на себе частину витрат, це не такі великі гроші. Питання в іншому, чи є сенс грати там зараз таким складом, яким ми можемо грати наступного сезону, беручи до уваги те, що можливо прийдеться відпустити лідерів, тоді ми складом не будемо переважати умовний “Спартак Трнава”. Тим складом який в нас був тоді, ми були зобов’язані проходити клуби умовно їх рівня, а от складом який в нас буде в серпні цього року ми можемо поступатися по складу навіть їм.

– Чи є визначеність щодо подовження терміну контракту тих гравців, контракт яких закінчується влітку?

– Якщо це вікові гравці, очевидно, що вони шукають такий варіант де добре платять, після клубів не грандів: це “Полісся”, “Кривбас”, “Колос”, “ЛНЗ”. Чомусь минулого року нас включили в топграндів українського чемпіонату по ігровим та фінансовим показникам, але на разі це не так, тоді так склалися карти.


Tg-канал Дніпрянин