Сьогодні 18-річний форвард Владислав Супряга пролонгував свій контракт із спортивним клубом Дніпро-1. Супряга — вихованець дніпровської Академії (54 матчі, 50 забитих м’ячів на рівні ДЮФЛУ) у поточному сезоні в Другій лізі провів за СК Дніпро-1 16 матчів, в яких забив 6 м’ячів і віддав одну результативну передачу. Крім того, він виступає одразу за дві юнацькі збірні України — 1999 і 2000 р.н., в складі яких провів 40 матчів і забив 7 м’ячів. Нещодавно Владислав допоміг збірній U-19 пробитися до фінального раунду Євро-2018. Відзначимо, що за підсумками 2017 року Владислава Супрягу було визнано кращим атакуючим гравцем України 2000 року народження.

 

Сам Владислав так прокоментував свою нову угоду з СК Дніпро-1:
— Мене абсолютно все влаштовує в спортивному клубі Дніпро-1. Тут є всі умови, для зростання майстерності — чудовий тренерський штаб, високого рівня партнери, відмінні умови для тренування, а крім того, клуб ставить перед собою високі завдання, що показала команда вже у цьому році, дійшовши до півфіналу Кубка України. Я сам відчуваю, якого стрімкого прогресу досяг за останній рік, тому не бачу сенсу, щось змінювати найближчого часу у своїй кар’єрі. Намагатимуся у майбутньому радувати своєю грою вболівальників дніпровського клубу, продовжувати наполегливо працювати, виконуючі завдання, які ставлять переді мною тренерський штаб і керівництво клубу.

 

Це рішення Владислава прокоментував і головний тренер СК Дніпро-1 Дмитро Михайленко:
— Безумовно, я особисто радий його рішенню, продовжити контракт із клубом. Владислав — майбутнє не тільки нашого клуба, а і всього українського футболу. Зараз навколо Супряги та інших молодих вихованців дніпровської Академії будується історія нового клубу. Для мене, як для тренера, рішення гравця дає важливий сигнал, адже наша робота будується на довірі тренерського штабу до гравця, і самого футболіста до нас, про що говорить сьогоднішнє рішення Влада, пов’язати своє майбутнє з СК Дніпро-1. Те, що на нашого форварда зараз є великий попит, у тому числі від грандів українського футболу, знають усі, але Супряга залишився з нами, і ми далі будемо рухатися разом.

 

 

xscdnipro1.com.ua