Почнемо зі складу. Тут було все більш ніж очевидно, лише цікавинка сталось у вигляді Сарапія на позиції центрального захисника.

 

Після першої половини зустрічі було таке враження, що граємо ми за більш ніж класичними бий біжи. До того ж, це був вже 5-ий тайм, де не покидало враження, що гравців суперника банально більше на полі. Будемо відверті, перший тайм ми перетерпіти, створивши один більш-менш небезпечний момент. Але ж зазначимо, що ми не дали створити киян ніякої небезпеки біля наших воріт (але кожен політ м’яча в сторону Валефа був валідолом).

 

Після перерви, ми просто переграли Динамо. За що я дуже сильно радий. Але не спід вважати, що надалі нам буде море по коліно, і в УПЛ грати ні з ним. Лише ретельна підготовка до кожного матчу може давати результат.

 

Переходимо до оцінок.

Валеф – 4.0 – стабільно. За рахунок того, що немає пропущеного, менше поставити не можу. Але два рази за матч він м’яч, який майже котився в його сторону, зловив з третього разу. +, а точніше це мінус, невпевнена гра на виходах.

Бусанело – 7.5 – спочатку склалось враження, що він вже максимально інтегрований в УПЛ. Десь підмалювати, десь поговорити. Все це було, навіть більше ніж потрібно, але ж жовту супернику заробив. Думав, що він більш швидкісний футболіст. Сподіваюсь, гра і захисті, навіси/простріли це компенсують. І звісно, класно побачив Піхальонок, і віддав гольову.

Сарапій – 8.5 – Динамо нічого не створило, тому у цз не може бути поганих оцінок. А також акробатичній гол, який, як кажуть самі гравці, придав впевненості.

Сваток – 7.0 – аналогічно Сарапій. Але був один неприємний момент. Коли Сваток пасує на Танчика метрів на 15, тричі м’яч виходив за бокову. Дурніше втрати не придумаєш. Сподіваюсь, зіграються.

Танчик – 6.5 – 2-ий тайм, вперше за весь його час у Дніпрі, коли він почав хоч щось показувати. Але ось ці обрізки Сватка, його провина теж.

Бабенко – 7.5 – на подив, виявився непоганим гравецем. Досить добре бореться за м’яч, як мінімум тричі віддавав дуже класні розрізні передачі.

Піхальонок – 9.0 – гол + пас, по грі все як зазвичай.

Бланко – 9.0 – перший його матч, коли він грав на команду, виконував багато чорнової роботи.

Громов – 6.0 – взагалі не помітив його на полі.

Гуцуляк – 7.5 – непогано, загострював, виборював м’яч але були обрізки. Ще має набрати форму.

Довбик – 8.0 – не зважаючи на те, що сам результативними діями не відзначився, вклад в перемогу його дуже великий.

Логінов, Когут – 7.0 – вийшли, погоди не спортили.

Рубчинський – 7.5 – так, трішки завищенно. Але дебютний гол в дебютному матчі УПЛ, з чим я його й вітаю. Якщо по справі, то добре увійшов у гру. Були неточності й помарки, але бажання є. Сподіваюсь буде виходити й прогресувати. Ще було таке враження, що хотів бути на кожній частині поля. Можливо, це його задача на матч, щоб робити чисельну перевагу при будь-якій фазі.