Настав час і для Дніпра (як і Динамо) розпочати цьогорічний шлях і на внутрішній арені. Два українських єврокубкових розчарування сьогодні грають між собою.


Думаю, Динамо особливого представлення не потребує. Якщо ви не бачили матчі киян у кваліфікації ЛЧ, то стовідсотково чули результати. Особливо цікавим є те, хто найкращий бомбардир столичної команди – Олександр Караваєв. Одразу згадується Дніпро з єдиним голом Сватка на 2 матчі.


В захисті теж саме, що і у Дніпра. До ідеальної гри далеко, а привози трапляються. Хіба що голкіпер в них понадійніше (на жаль, майже впевнений, що сьогодні знову буде Валеф). Попри це гіршого суперника для старту чемпіонату і не підбереш.


Всі ми знаємо, на скільки Динамо класна команда для рівня УПЛ. До того ж, у їх складі є багато знайомих обчил дніпровському вболівальнику. Взяти ж того Влада Дубінчака, який, якщо не в старті, то точно вийде на заміну. Знаємо його рівень, його вміння. Тому буде важко, сподіваємось на краще.


Щодо складу, то сьогодні схиляюсь до такого складу. Якщо Адамюк оговтався від ушкодження, то вірогідно захист таким і буде.

Чому праворуч в півзахисті не Гуцуляк? Бо останній матч був просто жах. Передачі в недодачу, ніякої небезпеки. А так хоч подивимось що з себе Танчик на атаку представляю.

 

Дякую за прочитання, пишіть свою думку у коментарі та підписуйтесь на мій телеграм: @aboutdnipro1

https://t.me/aboutdnipro1