Виконавчий директор СК «Дніпро-1» Андрій Русол поділився враженнями під час пресконференції з приводу підписання контракту на оренду «Дніпром-1» стадіону у словацькому місті Кошице. «Кошицька футболова арена» стане домом для нашої команди у дебютному єврокубковому сезоні.

 

– Очікування дуже приємні. Хочу одразу подякувати всім людям, які допомагають нам у важкій ситуації. Для нашого молодого клубу дебют у єврокубках є дуже важливою подією. Ми змушені шукати можливість для проведення матчів в іншій країні і дуже вдячні місту Кошице та арені за гостинність. Віримо, що тут буде для нас, як другий дім, і ми зможемо подарувати вболівальникам позитивні емоції. Хочу запросити усіх на наші матчі. Для нас буде дуже важливо, якщо якомога більше людей відвідає стадіон, і ми будемо відчувати їхню підтримку. Кошице стане базою «Дніпра-1» у першій частині сезону, що стартує менше, ніж за тиждень. Наша команда тут буде мешкати, тренуватись та грати матчі єврокубків.

 

– У нас були інші варіанти, але коли ми приїхали до Кошице та побачили, яке тут ставлення та підтримка, вирішили залишитися. Важливим був і логістичний фактор, адже нам доведеться багато подорожувати для проведення матчів чемпіонату в Україні.

 

Сезон 2022/23 для «Дніпра-1» відкриється матчем плейофф Ліги Європи проти кіпрського АЕКа. Гра відбудеться у Кошице 18 серпня о 21 годині за київським часом. Найближчими днями з’явиться інформація щодо придбання квитків на цю зустріч.

 

 

scdnipro1.com.ua