Колишній функціонер Дніпра Андрій Стеценко дав короткий коментар сайту Український футбол:

– Правильно розумію, що юридично ФК Дніпро ще існує?

– Так, нічого не змінилося за ці декілька років. Та юридична особа ФК Дніпро вже ніякого відношення до футболу не має, клуб мертвий. Юридично особа існує, як звичайне українське підприємство, правда ніяк не пов’язане з футболом.

– Для чого ФК Дніпро існує?

– Про всяк випадок. Можливо, війну переживемо та щось придумаємо щодо відродження. Але це особисто моя думка і ніякий не інсайд. Якщо керівництво клубу не ставить питання про повне закриття клубу (юридичної особи), то в них є певне бачення. А ось яке саме – цього я не знаю. Не закривають – ось ми й існуємо.

– А ось, наприклад – Лунін виграв фінал Ліги Чемпіонів, Мудрик же теж займався трішки в академії. Щось Дніпро за це отримає? І як бути з іншими виплатами?

– Ні, ми не маємо права на жодні виплати, бо нас викреслили з усіх футбольних інституцій. Всі виплати, які мав би отримати Дніпро – отримує УАФ. Ми вже не існуємо, як клуб, що займається футбольною діяльністю. УЄФА та ФІФА нас повсюди викреслила з відомих причин – борги й все подібне. Тому і ніяких доходів ми не можемо отримувати. Для них футбольного клубу Дніпро не існує. Бо весь футбольний світ живе в одному полі, зараз ось є СК Дніпро-1, УЄФА ними займаються. Нам сказали: «До побачення, ми вас не знаємо! Викреслюємо вас з усіх списків.» Усі виплати, платежі солідарності та інше – усе отримує УАФ.

– Ви згадали Дніпро-1. З’явилась інформація, що Андрій Русол переходить працювати у Карпати…

– Я чув, що він вже там. Бачив фотографію з львівського ресторану. Отже, він вже пішов. 

– Якщо пофантазувати, що вам запропонували його посаду, пішли б працювати у Дніпро-1?

– Тут не треба фантазувати. Це неможливо. Як тільки я з’явлюся у будь-якій ролі в СК Дніпро-1, УЄФА на завтрашній же день пов’яже старий клуб із новим. Тільки з цієї причини неможливо. Якби запропонували, то я б подумав. Хоча у тому стані, в якому зараз СК – то не знаю. Двічі входити в одну і ту ж саму річку не хотілося б. Я вже це проходив на собі: борги, трансферні бани, суперечки. Але – «Ніколи не кажи ніколи», просто думаю, що такої пропозиції не буде через вищезгадану причину.