— Як завжди, нам і сьогодні складно було їхати на виїзд (посміхається), але давайте почнемо з привітання – сьогодні Трійця! Тому, по-перше, я хочу привітати усіх вболівальників з перемогою, а по-друге, вона збіглася із таким християнським святом. Так що хочу привітати усіх вболівальників міста Дніпра, і не тільки, а і всієї області та України, зі святом Трійці і з черговою перемогою «Дніпра-1».

 

Що стосується матчу, то ось зараз трошки вже заспокоївся, але той антифутбол, який почався із самого початку: образи, симуляції, постійні затримування – все це не прикрашає Українську Прем’єр -лігу. При тому, що сама команда суперників мені сподобалася, але коментаторам на їх лаві запасних треба стримувати емоції. Є у когось якійсь питання стосовно того, хто такий Сергій Кравченко? Сергій Кравченко — це метр «Дніпра-1», для нас він легенда, якого знають в Україні, і якщо треба це комусь пояснити, то я можу сам підійти і особисто пояснити. Я не бачу причини підігрівати емоції до такого градусу. Тому, хлопці, навчиться спочатку грати у футбол і тоді на полі воно все вирівняється. Але коли ми все на полі підміняємо артистизмом, а це сьогодні було протягом 95 хвилин – вибачте, але це не футбол!

 

Тепер для нас головне – це не розслаблятися і рухатися далі. Попереду у нас ще багато матчів, які ми повинні виграти. І, повторюся знову, наше завдання – боротьба за місце в єврокубках і його ніхто не скасовував.