– Богдане, вітаємо з поверненням на поле після травми, як почуваєтеся зараз, готові на всі 100?

– Дякую, дуже радий, що зміг знову повернутися на поле, довго на це чекав, особливо приємно було вийти одразу в стартовому складі, дякую тренерському штабу за довіру. Дуже задоволений, що зуміли вибороти такі важливі 3 очка. Не можу сказати, що перебуваю у кондиції на 100%, але за рахунок гри думаю, що здатен набрати форму досить швидко.

– Ваша заміна в матчі була по грі чи тренер вирішив що після відновлення поки що достатньо?

– Орієнтувалися за моїм самопочуттям. Вважаю, що для першої гри за такий довгий проміжок часу 60 хвилин це достатньо. Далі тільки більше.

– Як оціните матч загалом для команди? Чи всі задуми тренера вдалося втілити в життя?

– На мою думку, ми добре впоралися. Самовіддача в команди була максимальна, ми здобули перемогу, заробили важливі очки та рухаємося далі. За тиждень на нас чекає гра проти Зорі.

– Чим команда заповнила паузу на збірні та чи пішла ця пауза на користь команді?

– Протягом паузи добре попрацювали, був час і у попередньо травмованих гравців відновитися, влитися в тренувальний процес та врешті-решт повернутися в стрій. Пауза пішла нам тільки на користь.

– Нарешті довгоочікувана перемога для команди, яка атмосфера панувала в роздягальні після матчу з “Колосом”?

– Звичайно, що вся команда дуже задоволена перемогою. Настрій максимально покращується у всіх, коли вони є.

– Рік тому “Зоря” і “Дніпро-1” боролися за чемпіонство, зараз ситуація для обох команд докорінно змінилася, як думаєте, що на це вплинуло, відхід лідерів, конкуренти посилилися або щось інше?

– Дніпро-1 цього сезону демонструє добрі результати, ми знаходимося у верхній частині турнірної таблиці, викладаємося на повну під час матчів, щоб отримати результат і як наслідок, потрапити до зони єврокубків наприкінці сезону. Що стосується Зорі, то я некомпетентний у даному питанні, бо внутрішню кухню клубу знають тільки безпосередні учасники.

– У “Зорі” перед зустріччю з нашою командою буде матч із “Динамо”. Ви грали за обидві команди, чи зможете спрогнозувати результат?

– Футбол — справа, яку просто неможливо спрогнозувати. Останньої гри Зоря вийшла нестандартним складом, який мало хто очікував, тому ніхто не знає чого варто чекати цього разу. Час розставить усе на свої місця.


Tg-канал Дніпрянин