25 березня. Ужгород. Стадіон «Авангард». Контрольний матч

 

«Дніпро-1»: Валеф (Рибак, 46), Матарріта, Гомес, Федорів, Хайнер (Кононов, 60), Танковський, Пуріта (Підлепенець, 60), Когут (Пасіч, 46), Танчик, Підлепенець (Каплієнко, 46), Пеглоу

 

«Металіст» (1 тайм): Єрмолов, Картушов, Мизюк, Ніколішин, Романюк, Чайковський, Демченко (Багачанський, 36), Панасенко, Коркішко, Бойчук, Прядун

 

2 тайм: Костик, Коррал Гарсія, Ніколішин, Ралюченко, Шамич, Самуель, Паті, Картушов (Прядун, 70), Багачанський, Наумець, Рязанцев

 

Голи: Когут (27), Прядун (29, 43), Матарріта (30), Пуріта (59), Рязанцев (67)

 

Попередження: Федорів (21)

 

Вилучення: Федорів (79, друге попередження)

 

Паузу у чемпіонаті «Дніпро-1» заповнив контрольним матчем з «Металістом». Гра, що пройшла під проливним дощем, була результативною, емоційною, але водночас коректною. А найбільшу увагу серед гравців прикували до себе Рональд Матарріта та Еміліано Пуріта, які відновилися після травм. Обидва вони ще й відзначилися забитими м’ячами. Водночас, через травми не мали змоги зіграти Бабенко, Адамюк, Гуцуляк, Амаш, Лучкевич.

 

Більшу частину ігрового часу з м’ячем провели підопічні Олександра Кучера, але харків’яни також доволі часто відповідали активними діями. Перестрілка голами розпочалася на 27-й хвилині, коли швидку атаку розігнав Володимир Танчик, який потім з лівого флангу відпасував Пеглоу, а бразилець асистував ще правіше Когуту. Ігор вразив ближній кут. «Металіст» відігрався вже за дві хвилини. Слизьке мокре поле зіграло злий жарт з Валефом, і Прядун закотив м’яч у порожні ворота.

 

Наша команда помітно розлютилася, буквально за декілька десятків секунд зіграла агресивно у відборі на чужій половині поля, і атака у відповідь завершилася доброю подачею з правого флангу Хайнера, яку ефектним ударом зльоту завершив Матарріта. Суперники відігралися вдруге за декілька хвилин до перерви. Валеф відбив удар Бойчука, але першим на м’ячі був Прядун, що оформив дубль.

 

У другому таймі «Дніпро-1» вийшов вперед після комбінації, яку у центрі з близької відстані завершив сьогоднішній іменинник Пуріта. Але «Металіст» зумів відігратися втретє: дуже швидкий Рязанцев влетів до штрафного й завершив простріл з флангу.

 

За час, який залишився, обидві команди були близькими до нових голів, але не судилося. Зазначимо, що «Дніпро-1» догравав матч у меншості після вилучення Федоріва.

 

Завтра наша команда матиме вихідний, після чого розпочне підготовку до чергового туру Прем’єр-лізі у звичному тижневому циклі.

 

 

scdnipro1.com.ua