— Артеме, друга поспіль перемога з рахунком 2:0, але, здається, що сьогодні було складніше, ніж у матчі з «Інгульцем». Можеш порівняти ці дві гри?

 

— Так, гра сьогодні вийшла непростою. Тут далися взнаки і погодні умови, і якість поля, адже учора тут київське «Динамо» грало з «Десною», і команди газон певною мірою прибили. Але нічого страшного, ми із суперником грали у рівних умовах, тому на перший план вийшли бійцівські якості і мотивація кожного футболіста.

 

— Команда сьогодні грала в іншому стилі, ніж у минулому матчі. Ви і готувалися до таких умов?

 

— Перед матчем нам сказали вийти на розминку і відчути поле. Якщо б воно дозволяло нам діяти у наш притаманний футбол, тобто контролювати м’яч і вести гру, то це був би план «А». Але поле не давало нам так зіграти, тому треба було діяти простіше. Тому у нас на гру було два плани, і ми дотримувалися другого.

 

— На початку гри у тебе було кілька хороших моментів, щоб відзначитись голом. Що не вийшло?

 

— Важко сказати. В одному випадку у поперечину влучив, в іншому з правої ноги бив… Сподіваюся, що основні мої гольові моменти ще будуть попереду, а сьогодні головне, що команда перемогла. Тому усі зараз радіють.

 

— Булеца казав, що відчував, що заб’є, і хлопці йому також про це казали. Так і було?

 

— Так, ми йому казали, що «Олімпік» — це команда Сергія Булеци (посміхається), адже він їм вже забив чи три, чи чотири голи. Тому у нього була подвійна мотивація, оскільки цій команді він регулярно забиває і сам це відчував.

 

— Наступні три матчі команда грає на «Дніпро-Арені» і це збігається із поверненням глядачів на трибуни. Що скажеш вболівальникам СК «Дніпро-1»?

 

— Звичайно, ми будемо раді бачити вболівальників на стадіоні, тим більш, що команда зараз показує хороший футбол. Хочеться, щоб на трибунах було як можна більше вболівальників. То ж, приходьте на футбол, чекаємо вас на наших матчах!

 

 

scdnipro1.com.ua