Кореспондент телеграм-канал “Дніпрянин” взяв ексклюзивне інтерв’ю у захисника СК “Дніпро-1” Едуарда Сарапія.

– Едуарде, що сьогодні не вдалося? “Минай” здивував чи це ми не показали свою найкращу гру?

– Ми не показали свою найкращу гру, перший тайм був достатньо в’ялим, ще й постійні тривоги також вплинули на нас. Другий тайм вже був кращим, були моменти, які ми не реалізували, але перший тайм, вважаю, провели не дуже добре.

– Що не вдалося в першому таймі?

– Не вдалося знайти правильного рішення та кінцеву передачу попереду, кінцеву точку, тому що були незрозумілі передачі, удари, просто треба було притримати м’яч, бути холоднокровними попереду і, мабуть, грати більш агресивно, як ми почали грати у другому таймі.

– Як повернутися до гри після такої кількості повітряних тривог, бо це збиває і ритм, і налаштованість на гру?

– Так, це не вперше для нас, звичайно, хочеться, щоб це було рідше, бо грати 10 хвилин, потім 20 відпочивати, знову розминатися… Як не крути, все це впливає на наш стан, на гру, тому все це сьогодні було нам не на руку.

– СК “Дніпро-1” – єдина команда, яка грає без вболівальників. Звичайно, всі розуміють, що тривоги та фактор безпеки, але чи засмучує вас цей факт?

– Засмучує, звичайно. У наш час, все ж таки, безпека на першому місці, ми нормально ставимося до цієї ситуації та розуміємо, що краще людям бути у безпеці. Наші вболівальники завжди знайдуть, де подивитися матч, будь-то вдома чи в іншому місці.

– Яка атмосфера зараз панує у роздягальні?

– Всі засмучені, тому що ми не повинні були втрачати сьогодні наші очки, вже залишилося не так багато ігор, тому віддавати очки в таких матчах нам не вигідно.