– Як прокоментуєте сьогоднішню гру? І як прокоментуєте прокляття для нашої команди останніх хвилин в останніх трьох поєдинках?

– Це не прокляття, це якась втрата концентрації, не повинні ми так грати. Так, гра видалася дуже складною для команди, але ми не маємо втрачати очки, які нам вкрай потрібні. Дуже прикро за такий результат.

– Чому команда втрачає концентрацію після 90-ої хвилини, як вважаєте?

– На це питання вам ніхто не відповість, тому що на нього відповіді просто немає. Я вважаю, що треба самостійно правильно налаштовуватись на гру, наприкінці вичавлювати максимум своїх резервних сил, бо ніхто не може змусити тебе це зробити, тільки ти сам. Треба розуміти, що зараз нелегкі для команди часи, що воно усе накопичується і впливає на гравців.

– Сьогодні команда виглядала більш мотивованою та більш зіграною. Чи відчувалася якась підвищена мотивація на цей поєдинок в порівнянні з минулим поєдинком?

– Це Динамо, проти нього завжди хочеться грати. Всі хочуть перемагати таких супротивників , як Динамо чи Шахтар, тому тут ніяка додаткова мотивація не потрібна, сам опонент нас мотивує.

– Сьогодні Динамо було дуже важко знайти шпарину в нашій обороні. Як вважаєте, завдяки чому вдалося зупиняти ці динамівські навали?

– Ми трохи змінили тактику, грали більш закрито , у п’ять захисників. Ми готувалися під гру, знали їхні сильні сторони, тому ми закрили ці зони, де відбувалися прориви. Саме тому нам було набагато легше зривати їхні атаки.

– Матч у кінці був такий напружений. Як вважаєте, ця червона картка, вона напрошувалась?

– Так, так, я думаю, це заслужене покарання. Динамівці апелювали, що картка була недоречною, але я не згоден. Суддя розібрався в цьому моменті дуже добре.

– Сьогодні були ранкові вибухи. Припускаю, що команда, як і більшість містян, була на ногах вже з 5 ранку. Чи заважало це сьогодні?

– Це наші реалії. Добре, що ми маємо змогу грати в Дніпрі. Краще так, ніж знову грати в умовному Ужгороді.


Tg-канал Дніпрянин