В гості до уславленого боксера Андрія Котельника приїхав головний тренер Мирон Маркевич, його помічник Володимир Єзерський, а також футболісти Джаба Канкава, Сергій Політило, Валерій Федорчук, Артем Федецький, Олександр Кобахідзе та капітан команди Руслан Ротань.

 

Головний тренер команди Мирон Маркевич познайомив дітей з футболістами, після чого гравці Дніпра охоче роздавали автографи вихованцям школи Котельника та провели фотосесію.

 

Шквал емоцій в усіх присутніх викликала поява в ринзі півзахисника команди Джаби Канкави. Проти нього стояти на лапах львівському боксеру Роману Джуману було непросто. Усі фахівці цього виду спорту, а також головний тренер команди Мирон Маркевич і капітан команди Руслан Ротань відмітили високу майстерність Канкави у боксі.

 

«Канкава не тільки футболіст, а ще й боксер і рятувальник людських життів, — жартома каже Вголосу гравець команди Артем Федецький. — Знаю, що у Дніпропетровську він стояв у спарингах з кандидатами у майстри спорту у здобував перемоги. У мене були думки вийти на ринг і спробувати свої сили, однак після Канкави мені було б стидно (сміється). Вважаю, зустріч у школі Котельника вийшла цікавою, приємною і веселою. Під час зборів це нам додає позитивного настрою».

 

На завершення заходу футболісти та тренера Дніпра відвідали музей слави Андрія Котельника, де переглянули фільм про знаменитого боксера Львівщини.

 

 

vgolos.com.ua