— Сьогодні у нас була непроста гра. Було видно, що суперник на нас добре налаштувався і не давав простору, але, тим не меш, хочу відзначити наших хлопців, які здобули чергову перемогу. Ми про це разом говорили. І для тренерського штабу, і для хлопців важливо розуміти, що саме нам дають перемоги – це у першу чергу впевненість у власних силах і розуміння, що ті зусилля, які ми докладаємо, реалізуються на футбольному полі і у тренуванні, і у матчах.  І найголовніше, що треба рухатися далі і працювати ще більше. Важливо, щоб ми не застили в одну мить, адже перемога може трошки розслабити і можна подумати, що все гаразд, але важливість цієї перемоги у першу чергу, як сам факт, тим більше, що у нас тільки юнацький чемпіонат, а головне – рухатися далі і працювати.

 

У сьогоднішній грі не все нам вдавалося. Дуже багато ми м’ячів втрачали, було непросто особливо виходити від власних воріт і ми боролися за кожний метр простору. Але, тим не менш, були і позитивні моменти. Ми добре проходили, створювали моменти, забили три м’яча і в цьому, звичайно, можу відзначити наших хлопців.

 

Скажу, що більше за все ми звертаємо увагу на те, як саме футболісти розуміють гру. Найскладніше у нашій роботі, особливо на цьому етапі, — це розвивати ігрове мислення, щоб гравці розуміли простір, приймали правильні рішення і сьогодні ми побачили, що треба дуже багато працювати у цьому напрямку. Це найскладніший процес. Але я можу сказати, що наші хлопці, які знаходяться в команді «Дніпро-1», люблять футбол і з великою насолодою тренуються. Я кожен день бачу їх очі і у них є велике прагнення зробити кращу версію самого себе. Безумовно, що це є стимулом для тренерського штабу і ми, у власну чергу, готові хлопцям у цьому допомогти. Ми об’єднані однією ціллю, рухаємося в одному напрямку, тому, вважаю, що ми у повній бойовій готовності підійдемо до відновлення чемпіонату

 

 

scdnipro1.com.ua