Гравець дніпропетровського “Дніпра” Володимир Гоменюк на правах оренди продовжить виступи у столичному “Арсеналі”. Сьогодні форвард проведе із новою командою перше тренування. Дорогою на базу “канонірів” Гоменюк поспілкувався із журналістом “Футбол 24”. 

– Володимир, наскільки несподіваним для вас був перехід в оренду в “Арсенал”?

– Справді, це було трохи несподіваним. Взимку мав розмову із Містером (Хуанде Рамосом, наставником “Дніпра” – Авт.). Він сказав, щоби я відновлювався від травми, набирав форму. І пообіцяв надати шанс себе проявити. А уже на тренувальних зборах в Австрії Містер заявив, що у мене не має шансів на місце в основі. Мовляв, у нього є багато футболістів, а тому він не дасть мені шансу проявити себе. Уже тоді керівництво “Арсеналу” запропонувало мені перейти до них. Я ж хотів у “Дніпрі” залишитися , тому від цієї пропозиції спершу відмовився. Але тренери та керівництво “канонірів” активно й надалі мене запрошували до Києва. Мене тренер “Дніпра” навіть у заявку на перші два матчі не включав, тому вирішив перейти в “Арсенал”.

– На який період розрахована оренда?

– До кінця цього року.

– Володимире, взимку футболістів в “Дніпрі” не поменшає. Що зміниться по завершенні першого кола чемпіонату? З Хуанде Рамосом мали про це мали розмову?

– Розмова була, але наразі нічого сказати не можу. Поки що шансів заграти в “Дніпрі” у мене не має. А що буде взимку не знаю, Містер ж так далеко не заглядає. Завершиться термін оренди, тоді і буду вирішувати своє майбутнє.

– Судячи зі всього, у вас образи на Хуанде Рамоса немає?

– Так, образи немає. Тренер підбирає під себе футболістів. Єдине, коли він тільки прийшов, то казав, щоби я відновлювався і він надасть мені шанс. Але цього не сталося. Я одужав, але проявити себе мені ніхто не дав. В дублі сидіти й просто отримувати гроші не хочу. Хочу мати постійну ігрову практику, відновити свої максимальні кондиції.

– Про завдання “Арсеналу” на сезон мали розмову із керівництвом клубу?

– Зараз тільки їду на базу, буду знайомитися із командою. Спілкувався із Головком. Він побажав успіхів та здоров’я, щоби мене більше не турбувало коліно.

– Як оціните свою теперішню форму?

– Із “Дніпром” працював впродовж усіх літніх зборів, не пропустив жодного тренування. Спершу відчував дискомфорт через стару травму, але потроху він зник. Зараз немає жодних проблем. У двох стартових іграх чемпіонату грав за дубль “Дніпра”. Здається, все гаразд. Тепер для того, щоби набрати оптимальну форму, мені потрібна ігрова практика.

 

football24.ua