— Якщо зважати на результат, можна сказати, що ми не вийшли з автобусу. Звичайно, матчу передувала певна праця із навантаженнями. Перша гра дає нам можливість зробити висновки і продовжити працю, яку ми запланували до першого туру. Товариські ігри теж є дуже важливими, але не треба зараз дуже псувати настрій перед наступною працею, тому що сьогодні програли хорошому супернику.

 

— Тим більше, супернику, який готується до єврокубків, які стартуватимуть раніше за чемпіонат…

 

— Так, вони й виглядали свіжішими. Ми знаємо їхній стиль, плюс в нас грало багато молодих футболістів у порівнянні з останнім матчем проти них. Знаємо, як грати з ними, треба лише довести до максимуму фізичний стан, ментальність та доукомплектуватися. Це лише перша гра, і ще багато матчів попереду.

 

— Як би забив Русин. Можна було б повернутися у гру?

 

— Звичайно, кожен м’яч додає свіжості, налаштованості, мотивації і може зламати гру. Він добре зіграв у тому епізоді, але й воротар виручив. Можна згадати 3-4 проходи до штрафного у першому таймі, але не дійшло до останнього удару.

 

— Що трапилося з Логіновим?

 

— Я бачив з лавки кров. Подивимося, що з ним і що можна зробити, аби він вже з понеділка був у тренувальному процесі.

 

— За місяць з «Ворсклою» гратимемо вже офіційний матч. Буде зовсім інша гра?

 

— Звичайно. Попереду ще багато часу, навантажень, тренувань. Зрозуміло, що вони сконцентровані на єврокубках і підійшли до цього матчу дуже серйозно. Вони у сьогоднішньому матчі показали більше і справедливо перемогли.

 

 

scdnipro1.com.ua