– Ігоре, після такого голу зазвичай запитують, чи прямо знав, що треба у тому моменті завдавати удар?

 

– Так, я бачив, що воротар робить рух на мене, але я не бачив наскільки близько він до мене підійшов, тому намагався, як можна сильніше пробити головою – головне, щоб м’яч влучив у ціль.

 

– Ось такі відкривання за спини захисникам – це була частина сьогоднішніх тактичних дій?

 

– Дійсно, Олександр Кучер казав, щоб ми грали на своїх кращих якостях, вривалися у зони і я це зробив.

 

– У минулому матчі ти також забив, при чому гол став вирішальним у додатковий час. Очікував, що сьогодні опинишся в основному складі?

 

– Все це вирішує головний тренер. Це його бачення, як може скластися гра. Можливо, він міг би бачити, що я вийду на заміну і так допоможу команді, але він вирішив поставити мене з перших хвилин. Я вдячний йому за цю можливість зіграти у стартовому складі і сподіваюся, що я виправдав цю довіру.

 

– Ти давно не виходив у стартовому складі. Наскільки важко було чекати на свій шанс?

 

– Я нормально тренувався, але, як кажуть, що «Бог не Тимошка – бачить по-трошку», і ось зараз мені за мою працю все це повертається. Це за моє старання, за те, що не опускав руки і не вішав носу, а постійно тренувався.

 

– Сьогоднішній матч проходив у непрості погодні умови: перший тайм проти вітру, а другий тайм по вітру. Наскільки це впливало на гру?

 

– Нас попередили, що перший тайм буде проти вітру, тому треба було спокійно діяти, а вже після перерви ми знали, що у нас будуть непогані шанси в атаці.

 

– Те, що вся група лідерів перед цим виграла, це якось тисло психологічно?

 

– Ні, не особливо це тисло. Ми виходимо на кожен матч з намаганням перемогти, а вже після поєдинку будемо дивитися хто і як зіграв, у кого яке місце у турнірній таблиці.

 

 

scdnipro1.com.ua