— Важко коментувати. Напевно, 30 хвилин ми ще перебували у роздягальні, коли нам забивали голи. Потім щось вже почали, але, напевно, й суперник зупинився. Я казав хлопцям, що це дуже добра команда, і мені дуже імпонує, як вона грає в цьому чемпіонаті. Сашко Піхальонок, на мою думку, це гравець національної збірної. Він зробив майже всю гру. Сам. Йому звичайно допомагали, але, як я не намагався достукатися до своїх гравців діяти проти нього щільніше, напевно, ще в нас майстерності менше.

 

— Заміна воротаря була зумовлена травмою чи вирішили, що він винен у голах?

 

— Знаєте, два удари по воротах, не надто складних, можна було взяти. Особливо другий. Я взяв на себе відповідальність. Ніколи не міняв на такий хвилині, тим більше голкіпера. Чесно кажучи, треба було щось кардинально змінювати. І тому я зробив. Можливо, він би далі добре б грав, і не пропустив би два інші голи. Але треба було щось струсонути. Такі помилки, яких ми припустилися за півгодини, не є прийнятними для команди Прем’єр-ліги.

 

— Як ви планували рятувати гру, враховуючи те, що зробили багато замін ще у першому таймі?

 

— Розумієте, Вишневський – хлопець настирливий, але Селезньов у своєму віці більш досвідчений. Плюс випала опорна зона, і треба було щось кардинально змінювати. Напевно, хтось мені підказав, що треба щось робити. Можливо, якщо б не зробив, ми б більше пропустили. Якось бачив, що після 3:0 ми почали якось ворушитися. «Дніпро-1» впіймав свою гру і розтрощив нас… Повторюся, Піхальонок – гравець збірної України.

 

— Що сказали команді після матчу?

 

— Нічого особливого. Сказав, що в нас є матч за 6 очок проти «Маріуполя». Всю провину взяв на себе. Можливо, не вгадав із складом. За два тижні важко. Але я побачив, як хлопці грали дві попередні гри і цю – небо і земля. Чому, не знаю. Розберуся. Не впізнав деяких футболістів: Петрусенка, Гончара, Месхі. Взагалі. Можу сказати, що «Дніпро-1» видно, що є єдиним колективом. В них на заміні сидять кваліфіковані футболісти, які б у будь-якій команді перебували б на провідних ролях.

 

 

scdnipro1.com.ua