Коли я тільки познайомився з «Причалом», то він був для мене останньою інстанцією всього, що стосувалося дніпровського і українського футболу.

 

Цей форум завжди вражав власним баченням мислення, філософією вболівальницького руху, тим, як вболівальники бачать дніпровський футбол. Тут завжди багато різних думок: від абсолютної підтримки команди до повної її неприйняття, від серйозної аналітики до повної обструкції будь-яких  персон, функціонерів  і футболістів – все це можна прочитати на «Причалі».

 

При цьому портал завжди був об’єктивним. Адміністрації сайту вдавалося і вдається бути максимально рівновіддаленими від будь-якої точки зори, але крім того, вони не дають використовувати дописувачам знищуючи образи, що торкається людської гідності.

 

«Причал» – він  такий, як і все наше суспільство і повністю його повторює. Для себе на «Причалі» я зараз черпаю інформацію,  де повинен змінитися сам, як повинна змінитися команда з вболівальницької точки зору.

 

Окрема подяка сайту за висвітлювання минулих перемог, розповіді про наших ветеранів-зірок, а також дякую за критику сьогодення, і за віру в майбутнє дніпровського футболу. Многая літа, «Причал»!