Почесний президент СК Дніпро-1 Юрій Береза поділився останніми новинами після виходу клуба з відпустки.

 

− Наразі ми працюємо над підписанням низки футболістів, кого, на які позиції, чому – на ці питання максимально, з усіма деталями зможу відповісти вже після того, як контракти будуть підписані.

 

Точно можу сказати, що залишають команду Олексій Чичиков, Дмитро Коркішко, Максим Лопирьонок, яких тренерський штаб не бачить у своїх планах. Ну і, як вже відомо, Сергій Кравченко завершив игрову кар’єру. Ця людина дуже багато зробила в процессі створення, становлення колективу. Ми хочему, щоб він залишився в структурі клубу на тренерській або адміністративній посаді, зараз він обмірковує нашу пропозицію.

 

В будь-якому разі ведеться серйозна робота над посиленням складу, ми максимально прислухаємося до всіх побажань тренерського штабу, який працює над тим, щоб укріпити команду. Власне, останнє місце в таблиці нам не залишає інших варіантів. В осінній частіні десь ми втратили віру, не дивлячись на те, що вдалося подолати стартову кризу. Але коронавірус зробив свою справу, ми сповна відчули на собі, що таке, коли кістяк команди хворий. Особливо в останній двох турах. Просили, щоб ці ігри перенесли, але, на жаль, на зустріч нам не пішли. Втім, працюємо і робимо зараз усе, щоб навесні був зовсім інший “Дніпро-1”. Я впевнений, що ми заслуговуємо на більш високе місце, ніж те, яке ми наразі посідаємо.

 

 

footboom.com