— Ігоре, як в цілому оціниш сьогоднішній матч?

 

— Ми дуже налаштовувалися на цю гру, адже прагнули здобути першу перемогу в поточному чемпіонаті. Тому весь тиждень ми завзято готувалися до матчу з «Десною», аналізуючи усі їхні сильні та слабкі компоненти гри. Тренер нас серйозно мотивував на гру, він повірив у нас, а ми повірили у себе.

 

— Після матчу в команді була шалена радість. Ця перемога була дуже необхідна команді з психологічної точки зору?

 

— На мій погляд, переломний момент був, коли у кубковому матчі Богдан Сарнавський відбив пенальті на 94-й хвилині. Саме цей момент і відштовхнув нас від нижньої точки, де ми знаходилися. Тому сьогодні усі, звичайно, були раді. У нас була яма, тут навіть нічого приховувати, і тепер, сподіваюся, ми з неї виповзли.

 

— Наскільки важливо було сьогодні не пропустити наприкінці матчу, особливо якщо згадувати моменти з Дугласом, коли він кидався під удари суперника?

 

— Для всієї команди не пропускати — це добре, тим більше, що у наших воротарів є власні амбіції, і вони хочуть залишати власні ворота «сухими». І в цілому через це гра тривала досить спокійно, а якби ми пропустили, то суперник міг би побігти вперед і забити удруге, що для нас, по такій грі, було б дуже прикро.

 

— Що казав команді тренер після матчу?

 

— Тренер подякував нам за цю гру. Казав, що бачить наш потенціал і те, що ми виконуємо його вимоги, тому він пророкує нам добре майбутнє.

 

Пресслужба СК «Дніпро-1»