— Попри поразку від «Динамо», багато хто відзначив пристойну гру та опір, який чинила наша команда лідеру. А яке враження залишив матч у вас?

 

— Нам вдалося продемонструвати те, що замислювали, до забитого м’яча. А після цього занадто сильно просіли, що не передбачалося планом. На мій погляд, на жаль, ми не заслужили на перемогу, і «Динамо» перемогло закономірно. Але ми рухаємось у вірному напрямку і будемо намагатися у наступних поєдинках чинити їм сильніший опір.

 

— Просіли через те, що «Динамо» додало в активності, чи це – психологічний момент?

 

— Мені здається, не повірили своєму щастю: забили гол, і нібито все складалось на нашу користь. Напевно, далася взнаки нестача досвіду, коли ведемо у рахунку в таких матчах. Одним словом, не повірили.

 

— Усі кажуть, що з приходом нового тренера команда почувається більш вільно. У чому це проявляється всередині колективу?

 

— У ставленні тренера до футболістів. Першими його словами були: «Немає «я» — є «ми». Він об’єднав колектив, налагодив мікроклімат у команді. Футболісти залишились ті ж, але гра змінилася.

 

— Змінилися в тому числі й твої індивідуальні дії. Що нового від тебе вимагає тренер?

 

— Мене підняли вище – грати «десятку». На цій позиції почуваюся комфортно. Раніше доводилося грати то лівого форварда, то опорного – грав скрізь, але лише не там, де мені комфортно. Зараз почуваюся краще, і малюнок гри змінився.

 

— Наступний суперник «Колос» також програв останній матч. Цей результат став несподіваним?

 

— Ми зараз особливо не стежимо за іншими командами, а концентруємося на власній грі. Йдемо крок за кроком. Усі команди зараз приблизно рівні. Хто краще налаштується на гру, кому більше пощастить, той і переможе.

 

— У «Дніпра-1», напевно, з налаштування проблем бути не має, пам’ятаючи матчі минулого чемпіонату?

 

— Ми до кожної гри готуємося окремо, налаштовуємося серйозно на кожну. Це не залежить від назви суперника. А ті матчі, що були, залишилися у минулому. Треба робити висновки з тих ігор й підходити до зустрічі у повній бойовій готовності.